resort ([info]resort) rakstīja,
Par nemirstības formulu runājot:

Nākotne tiek gaidīta cerību pilni "jā, kad izdomās nemirstību, tad iestāsies leiputrija, kad izdomās smadzeņ-PC interfeisu, tad es būšu bagāts" vai tamlīdzīgi salkani. Man, piem., rodas jautājums: "ja es būtu miljardieris, kurš izgudro šito stafu un pirmais tiek pie šprices, cik daudziem vēl es to dotu? visiem astoņiem miljardiem?" X doubt.

Reāli, ja gribi būt plejeris, ja gribi baudīt nemirstību, prāta vai miesas, tad ir jātiecas piekļūt spicei, tam 1% vai vienalga kā viņu sauc, pirms sāk dalīt tādas kārtis. Citādējādi, man ir bailes, ka parastie klauni dubļos var tikai sapņot par to, ne vairāk. Gribētos diezgan strikti apgalvot, ka nebūs tā, nebūsim visu nemirstīgi vai mega augmentētu gudrību, vai utopiski pārtikuši. Tā nebūs. Tas apstāsies pie pirmajiem četrcipar recipientiem, dāsni ņemot. Tāda mana bezpamatojuma predikcija.

Prāta vingrinājums: cik cilvēkiem jāimplantē Elona neiralinks, kurš, teiksim, tavu mentālu kapacitāti dubulto, vai, piem. kaut vai, tavu datorrakstību dubulto (kas, manuprāt, ir konservatīvs uzstādījums), cik cilvēkiem jākļūst par šādiem supercilvēkiem, lai tie paverdzinātu pārējos? Un loģiski arī nogrieztu pieeju šāda veida operācijai. 10? 100? 1000? Visticamāk, starp tiem 10 un 1000. Tūkstots jau izklausās pārāk plašas pieejas pasākums. Izbēdzis kontroli, kā teikt. Līdz simts būtu kontrolējams pasākums.

Īsāk sakot, kaut kur ir skaita ziņā robeža, kuru sasniedzot, supercilvēki sasauc sanāksmi un saka: "Pietiek! Mūsu pietiek. Mēs, 1000, varam pilnīgi visu. Pārējie lai paliek boti."

Re var pievilkt megalītu konspirācijas, un tad es teiktu, ka šāds scenārijs jau sevi ir izspēlējis agrāk. Tad tavs rakstītais būtu patiesība. Fucking lizardcilvēki starp mums or whatever. Ķipa Iri un Irnavi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?