gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-12-02 17:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Degustācijas nolūkos nopirku Curiosity Cola. Atverot pudeli un paostot uzreiz sajutu ko pazīstamu. Veco bērnības laika Pepsi tievajā pudelē ari balti-zili-sarkano etiķeti. Tieši tāda pati dabiska un patīkama aroma. Pats šķidrums liekas pat vēl piesātinātāks ar dažādām piegaršām, bet padomijas Veldzes Pepsis arī man kā bērnam bija bezgala garšīgs un šo te precīzo smaržas aromātu atceros ļoti labi. Tas, ko liek tagad, pie mums franšīžētajās amerikāņu kōlās, ir nafta + samaltu līķu atliekas. Ja poļu vai ķīniešu variants, tad naftas vietā ir ekskrementi.
Bring back Veldze plx. Viņu limonādes bija tik nereāli garšīgas un neoda pēc šķaidītājiem, bet reāliem augļiem un ogām + tie bija mazgāzēti. :(
Smieklīgi, ka iekš current_year šādu normālu produktu var atļauties tikai miljardieri. Nez kāpēc Elōns šito nedzer, bet kaut kādu shitty diet coke.

edit: tur vēl tas foršais moments, ka mute tā dīvaini savelkas, uztverot pamatīgu malku. Tas aromāts un asums overwhelmo. No širpotreba kolas drīzāk rodas vēlme izskalot muti ar ūdeni.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-12-02 22:32 (saite)
Vēl bija limonāde крюшон - cik es saprotu, ņem vīnu, ietvaicē, atlikumu izšķīdina ūdenī, uzgāzē. Bija labi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?