gheisha ([info]gheisha) rakstīja,
@ 2005-07-12 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vasara...
Katru reizi,kad gribas iekaukties,ka shobriid labpraat atrastos pie juuras atminjaa ataust vakardienas aininja, kas droshi vien ne ar ko neatshtjiras no citaam dienaam, ja taadas tur tiktu pavadiitas.

Dzintaru pludmale (draugu pierunaata piekritu to apmekleet) - to ka cilveeku galjas masas jau sen kaa paarsniedz smilshainaas platiibas uznjemtspeeju es zinaaju, bet to, ka ir nepiecieshams jumta staavs un pagrabs, lai visi draudziigi vareetu atraadiit savas baalaas, pumpainaas, silikonainaas un visaadi citaadi laika un moderno tehnologjiju nesaudzeetaas miesas paarsniedz pat manu izvirtusho fantaaziju!
Bet, neskatoties uz to, dvieli salokot chetraas kaartaas, var un pat izdodas novietot uz liedaga Smiltiim.
Apseezjos, dziliji ieelpoju, ievelkot plaushaas chipshu, pamperu un alus atraugu braazminju, bet kas ta tas..... kaut kur Smarzjo peec SAUSAAS. Aiiii, taas jau aljgjiites, mazaas, jaukaas zaljaas saule iepuvushaas aljgjiites...Neko dariit, ja paardesmit tuukstoshi to ir atzinushi par labu esam tad arii es varu paseedeet. Dodamies uz Kafee :) - tur gan man patika! ja man kaadreiz buus Kruta Maaja, es noteikti iegaadaashos Taadus Draugus! Meitenes, kas par meiteneeem!!!! Dejo, pludmales alus baaraa uz galda, fantastiskajaa'A mi ljubilji!" pavadiijumaa. Pie blakus galdinja, saulee izkusis niilzirgs bikini, stumj vaigos Voblu, maigaam aciim noraugoties kaa vinjas viirinjsh piemiegtaam aciim kasa savu godu un lepnumu.
Te mans skatiens apstaajas pie tieshaam gliita, Ljoooooti sportiska, gara auguma, muskuljota, tetoveeta un shokolaadiedegusha jauneklja. mmmmmm, domaaju es. Mmmmmmm-hohoooo domaa paareejaas meitenes :>, bet te kur gadiijies kur ne vinjam pavadinjaa liidzi Toyterjers...hihiihi....(nu zinat tachu tos mazos kropliishus ko zatji mazajos kabrioletos rozaa grozinjaa vadaa)...labi...visu nevar vaardos nodot...
LUUDZU AIZBRAUCIET UZ DZINTARU PLUDMALI (vai uz Majoru!!!!Orients!) nenozjeelosiet, jo shaada kaoloriita nav nevienaa friikufilmaa, pat, ja tas ir cyber-kikbox-hippy-sadomazo-oomiishu porno-narkomaanu-multenju filmas krustojums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vistu_zaglis
2005-07-12 11:47 (saite)
Tja. A citi apgalvo, ka ekstrēmā atpūta ir izpletņi vai alpīnisms.

Lūk, lūk, kur parādās patiesais kvests par izdzīvošanu! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]jollka
2005-07-12 14:43 (saite)
Hmmm, kāds paziņa nesen bija pludmalē safotografējis meiteņu dibenus un krūtis. Varētu domāt - sekli, vai tad nav nekā interesantāka, ko iemūžināt? Izlasot Tavu aprakstu, saprotu, puiša bildēs rodama daile, māksla, estētika! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?