sirdsjo ([info]genucis) rakstīja,
@ 2009-03-03 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Cake - Alpha Beta Parking Lot

vai rjaženka ir kefīra un jogurta mistrojums?? kad nopirku, biju cerējusi uz kaut ko rūgušpienam līdzīgu, bet nu netieku gudra - piedzert pie kartupeļiem vai zaptsmaizes?! ;O
tā jau ceturo dienu dzeru ne pie kā!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aminta
2009-03-03 23:03 (saite)
hehehehe :P
man nav ne jausmas, kas tas par zvēru un ko ziemā ēd, gh.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]genucis
2009-03-03 23:06 (saite)
es cerēju uz rugušpiena radgabalu, bet smagi maldījos. kad kādreiz braukšu pie tevis ciemā, aizvedīšu šo kā ciemakukuli ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aminta
2009-03-03 23:08 (saite)
ok, we have a deal! ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bikini_kill
2009-03-03 23:05 (saite)
Nowadays baked milk is produced on an industrial scale, as is soured or fermented baked milk, traditionally known as ryazhenka (ряженка). Like scalded milk it is free of bacteria and enzymes, and so can be stored safely at room temperature for up to forty hours. Home-made baked milk was (and still is) used for preparing a range of cakes, pies, and cookies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]genucis
2009-03-03 23:09 (saite)
ūuu.. merci pour l'information!
tātad kūkas, pīrāgi un cepumiņi ;p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?