making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[9. Sep 2019|20:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 18:08
(Link)
Tu esi sarkans mēsls. Tādi kā tu, diemžēl Rietumu sabiedrībā nav padarīti par tik pat demonizētiem kaitēkļiem kā nacisti tikai tāpēc, ka PSRS bija uzvarētāju pusē, ergo, Rietumos vēl ar vien komunistu parijas un viņu ideoloģija nav aizliegta ar likumu, kā tas ir ar nacsociālistiem. Nedomā, ka tas tevi pasargās. Cilvēki NAV tik stulbi kā tu ceri un redz totalitārus mēslus, kas cenšas ieviest savu zarazu.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:13
(Link)
es ne tikai neesmu paudis nevienu attāli totalitāru ideju, bet asi pret tām iestājos. tā ir tīrā veidā apmelošana.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 08:26
(Link)
Esi paudis. Apklusināt oponentus ir totalitāra ideja.
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 11:53
(Link)
ierobežot autoritārisma ideja izplatību ir ĪSTAIS autoritārisms, vai ne. jo īpaši tāpēc, ka apklusināšana, par ko runāju, ir neizrādīt lieku cieņu un paust skaidru nosodījumu.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 12:23
(Link)
Nu sēdi tu slikts savā skaidrajā nosodījumā un? Kā jau teicu apkārtējie paķiķināja un viss :)
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:36
(Link)
lai pateiktu, vai kādam atbilst vai neatbilst noteikta birka, vajag norādīt uz būtiskām līdzībām vai atšķirībām. kreisā autoritārisma (boļševisma, vienalga) gadījumā es neatbilstu ne kreisumam (par ekon teoriju gandrīz vispār nerunāju), ne autoritārismam (esmu izteikti pret to). tikmēr tavas būtiskās līdzības ar neonac tika uzskaitītas. es gan ticu, ka tu varbūt godīgi tās nesaproti, jo tādu politisku analfabētismu (piem, saukt fašismu par kreisu ideoloģiju) ir grūti notēlot
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 21:25
(Link)
Drīzāk tu, kā daudzi, ar kuriem nācies saskarties, nesaprot, par ko runā. Tava uzvedība ir absolūti atpazīstama. Pirmšķirīgs komjaunietis un pavļiks morozovs no tevis sanāks. Tu tieši tā pat kā antifa idioti Rietumos domā, ka karo kaut kādu labo spēku pusē, bet pats esi īsā pavadā totalitāri noskaņotiem ganiem, kam ieņirdz par to cik viegli viņiem izskalot pleba smadzenes un sarīdīt tos pret savējiem.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 21:47
(Link)
citiem vārdiem, nekāda pamatojuma ārpus tavām asociācijām/sajūtām un sazvērestības domāšanas par totalitārajiem (((ganiem))). nekādas definīcijas un nekādu definīcijai atbilstošu pazīmju.