making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[9. Sep 2019|20:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Noskaidro, kāda veida sociķis esi: https://leftvalues.github.io

Man sanāca Market Anarchism (?)
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:9. Septembris 2019 - 23:53
(Link)
šitas vispārīgāks

https://8values.github.io/results.html?e=60.4&d=62.2&g=59.6&s=84.7

Nu re es liberālis

nevis nacists :D
From:(Anonymous)
Date:10. Septembris 2019 - 01:29
(Link)
Kāpēc ir svarīgi kādam kaut ko tādu pierādīt? Jo nav nekā nožēlojamāka, smieklīgāka un nerelevantāka par apsūdzībām neonacismā.
From:[info]3koma14vs007
Date:10. Septembris 2019 - 08:33
(Link)
It īpaši, ja šo pašu apsūdzētāju izteikumi drīzāk varētu tikt kvalificēti kā nacistiski. Kaut gan daudz lielākā mērā tie norāda uz abu šo tipiņu absolūtu intelektuālu impotenci.
From:[info]slikts
Date:10. Septembris 2019 - 17:04
(Link)
tiešām, kādi tad?
From:(Anonymous)
Date:11. Septembris 2019 - 00:58
(Link)
citēt visas tās tavas vietas par (nepamatotu!) noteiktu indivīdu vai pat veselu ļaužu grupu banošanu no sabiedrības, diskusijas, drošības iestāžu uzrīdīšanu, izsekošanas pieslēgšanu, cenzūru utt, balstoties fiktīvās, safabricētās "neonacisma" apsūdzībās, kuras, redz, humāna, iecietīga, uz cieņu vērsta labticīga sabiedrība nedrīkst tolerēt un atstāt, kā nožēlojamā datornūģa nīkulībā raksti, "neizaicinātus"?
From:[info]axsys
Date:11. Septembris 2019 - 11:00
(Link)
Lai cik man neriebtos jūs abi, man tomēr vajag atgādināt pārāk nenodirst datornūģus pasaulē kas uz algoritmiem brauc krietni lielākā mērā kā uz naftas :D
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 15:59
(Link)
jautājums nebija tev, slimiķi, bet intelektuāli potentajam lietotājam (kura potence gan par nožēlu nesniedzas līdz atbildēšanai par saviem vārdiem). kā parasti, nevar zināt, vai tu melo arī sev vai tikai citiem, bet viss minētais ir uzskatāmi pamatots. indivīds, kura kontekstā tika pieminētas drošības iestādes, pilnīgi regulāri pauž vardarbīgas idejas, kā arī neonac sazv teorijas un simboliku. man īpaši patīk "redz" lietojums, it kā būtu kādas šaubas par to, vai genocidālas idejas būtu savienojamas ar humānu sabiedrību
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 17:30
(Link)
Atļaušos atgādināt, ka jūsu, sarkanās zarazas, kontā ir daudz pamatīgāks body count, nekā REĀLAJIEM naciķiem. Un arī šobrīd tas labi parādās Rietumvalstīs. Visi eiropieši, kas tiek nepārtraukti slaktēti, varoti un spiesti bēgt no savām pilsētām mežoņu importa dēļ, ir JŪSU politkas sekas. Tu esi mēsls, kas mēģina sev piešķirt morālo haigraundu. Nedomā, ka tas nav redzams.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 17:44
(Link)
nav tāda "mēs"; ir autoritārisma upuri, un es, atšķirībā no tevis, neesmu autoritārists (un tas jebkurā gadījumā ir whataboutisms). tāpat, saukt visus, kas tevi pareizi raksturo kā fašistu, par staļinistiem, ir tieši tas, ko tu un tavi līdzskrējēji mēģina pārmest man attiecībā uz nacīšiem kā tu. tu esi virulents rasists, izplati no stormfront nākušas sazvērestības un regulāri paud vardarbīgas idejas. nav tādas definīcijas pēc kuras tu nebūtu ultralabējs autoritārists. tikmēr es konsekventi esmu gan pret labējiem, gan kreisajiem autoritāristiem, un vienīgais veids kā man mēģināt piešūt autoritārismu ir politisks analfabētisms
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 18:02
(Link)
Kā redzi, nav nekādi "visi", ir tikai tu un tev līdzīgi boļševiki un komjaunieši, kas mani man līdzīgu viedokļu paudējos apsauc vārdos. Pat cilvēki, kas ir vienmēr ļoti asi kritizējuši manus uzskatus mūsu ierastajām tēmām, ir detektējuši tavu odiozitāti, jo lai kā tu censtos, nespēj paslēpt savu āža kāju. Tu nevienu neapmuļķosi. Ciba nav tīneidžeru saiets. Paprovē Redditu or someshit.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:05
(Link)
tev ir nulle pamatojuma saukt mani par boļševiku vai komjaunieti. tikmēr pamatojums tevi saistīt ar neonac ir skaidrs. tāpat, mana "odiozitāte" ir tīri saistīta ar toni nevis saturu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 18:08
(Link)
Tu esi sarkans mēsls. Tādi kā tu, diemžēl Rietumu sabiedrībā nav padarīti par tik pat demonizētiem kaitēkļiem kā nacisti tikai tāpēc, ka PSRS bija uzvarētāju pusē, ergo, Rietumos vēl ar vien komunistu parijas un viņu ideoloģija nav aizliegta ar likumu, kā tas ir ar nacsociālistiem. Nedomā, ka tas tevi pasargās. Cilvēki NAV tik stulbi kā tu ceri un redz totalitārus mēslus, kas cenšas ieviest savu zarazu.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:13
(Link)
es ne tikai neesmu paudis nevienu attāli totalitāru ideju, bet asi pret tām iestājos. tā ir tīrā veidā apmelošana.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 08:26
(Link)
Esi paudis. Apklusināt oponentus ir totalitāra ideja.
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 11:53
(Link)
ierobežot autoritārisma ideja izplatību ir ĪSTAIS autoritārisms, vai ne. jo īpaši tāpēc, ka apklusināšana, par ko runāju, ir neizrādīt lieku cieņu un paust skaidru nosodījumu.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 12:23
(Link)
Nu sēdi tu slikts savā skaidrajā nosodījumā un? Kā jau teicu apkārtējie paķiķināja un viss :)
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:36
(Link)
lai pateiktu, vai kādam atbilst vai neatbilst noteikta birka, vajag norādīt uz būtiskām līdzībām vai atšķirībām. kreisā autoritārisma (boļševisma, vienalga) gadījumā es neatbilstu ne kreisumam (par ekon teoriju gandrīz vispār nerunāju), ne autoritārismam (esmu izteikti pret to). tikmēr tavas būtiskās līdzības ar neonac tika uzskaitītas. es gan ticu, ka tu varbūt godīgi tās nesaproti, jo tādu politisku analfabētismu (piem, saukt fašismu par kreisu ideoloģiju) ir grūti notēlot
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 21:25
(Link)
Drīzāk tu, kā daudzi, ar kuriem nācies saskarties, nesaprot, par ko runā. Tava uzvedība ir absolūti atpazīstama. Pirmšķirīgs komjaunietis un pavļiks morozovs no tevis sanāks. Tu tieši tā pat kā antifa idioti Rietumos domā, ka karo kaut kādu labo spēku pusē, bet pats esi īsā pavadā totalitāri noskaņotiem ganiem, kam ieņirdz par to cik viegli viņiem izskalot pleba smadzenes un sarīdīt tos pret savējiem.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 21:47
(Link)
citiem vārdiem, nekāda pamatojuma ārpus tavām asociācijām/sajūtām un sazvērestības domāšanas par totalitārajiem (((ganiem))). nekādas definīcijas un nekādu definīcijai atbilstošu pazīmju.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 08:26
(Link)
Ar nespēju domāt.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 08:24
(Link)
Tu esi autoritārists
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 11:54
(Link)
tu esi divu pirkstu pierīte
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Septembris 2019 - 12:23
(Link)
To ka tu māki apsaukāties, mēs visi sen jau zinām :)
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 12:44
(Link)
neviens cits nevarētu tevi apvainot kā tāds kā tu apvaino pats sevi
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 17:49
(Link)
un imigrācijas krīze ir tiešas labējās politikas roku darbs – Irākas karš bija tev līdzīgu atsaldeņu projekts.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 18:05
(Link)
'Cept ģermokrāti bija totāli par invāziju Irākā. Protams, arī republitardi. Ne velti ievēlēja Trampu - abas partijas jau ir sen kompromitētas un pa lielam vienpartija.

Migrantu krīzei savukārt ir pavisam cits cēlonis - atvērtas robežas. Aizver robežas - nav nekāda migrantu krīze. Tik ļoti vienkārši.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:12
(Link)
asv demokrāti ir pa labi no centra, abpusējais atbalsts Irākas karam bija balstīts repub administrācijas melos, tāpat kā galēji nekompetentā šī kara izpilde, kas destabilizēja reģionu, ir repub atbildība. slēgtas robežas arī nesasmels izlieto; bēgļi nepārstās pastāvēt. tā ir humanitāra krīze, ko izraisīja tevis pārstāveta politika, un kuras risinājumu (neatsakoties no humanitārisma) tādi kā tu tikai kavē, piesārņojot info telpu ar savu debilismu
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 21:22
(Link)
Manis pārstāvēta politika? Ja es būtu amerikānis, būtu izolacionists, kas vnk ir par savu valsti un tautu. Neatbalstīju ierbrukumu Irākā tajā laika, pat neraugoties, ka biju vēl jauns liberasts, kas ticēja masmediju meliem par Huseina ķīmiskajiem ieročiem. Mani interesē tikai pašsaglabāšanās un bēgļus piedrāzt, ja tie neprot uzvesties.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 21:43
(Link)
tevis pārstāvēta politika ir ultralabējs autoritārisms. tie nebija mediju meli, bet labējās buša administrācijas meli. mediji ar laiku atklāja, ka tie ir meli, pildot savu sargsuņa lomu, un tipiska fašisma iezīme ir uzbrukt medijiem šīs lomas dēļ. tu neatpazīsti savu vietu polit. spektrā, jo esi analfabēts
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 21:58
(Link)
Ja jebkad esi kaut mazākajā mērā sapratis par ko es rakstu un informēju savos ierakstos, tad tas ir tieši anti-autoritārisms. Bet tā kā esmu nacionālists, kas (ak mī un žē) uzskata, ka sava cilts jāaizstāv pirmkārt, tad esi mani automātiski ierindojis pie "naciķiem". Es NEKAD neesmu savos ierakstos atbalstījis atoritārismu un tavi nepārtraukti meli par mani šajā sakarā ir tas, kas tevi padara par tik derdzīgu un atpazīstamu propagandonu. Tu nespēj ar mani strīdēties uz vienas skatuves, vienādiem noteikumiem. Tev nav argumentu, tu tikai bļauj un ceri, kas es aizvēršos vai mani pievērs. Nesanāks dārgais.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 22:10
(Link)
atkārtošos 100. reizi, ka tu nezini, ko šie jēdzieni nozīmē. autoritārisms ir par hierarhisku, šķirisku sabiedrību ar tradicionālām vērtībām. etnocentrisms (tavā gadījumā pat etnonacionālisms) ir tipiskākā autoritārisma izpausme ("mūsējie" virs "citiem"), tāpat tipisks ir personības kults (Tramps). raganu medības (šajā gad. pret iedomātiem staļinistiem, (((viņu))) sazvērniekiem), utt.
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 22:46
(Link)
rasisms ir autoritārisma izpausme
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:12. Septembris 2019 - 00:08
(Link)
Man nav nekāds "mūsējie virs citiem". Tu vienkārši turpini dirst savu šļuru, jo tev nav pēc būtības ko man, reālajam man un manai pozīcijai pārmest. Es esmu par sevis un 'savējo' interešu aizstāvību, protams. Tas ne mazākajā mērā nepaģēr nekādu stādīšanu sevis virs citiem. Citām tautām arī ir tieši tādas pašas tiesībās cīnīties par savām interesēm un izdzīvošanu. Normāls patriotisms un veselīga konkurence ir mans ideāls. Tev acīmredzami tas nepatīk, jo gribās centrālu Politbiroju, kas norādīs visām tautām kā brālīgi dzīvot bez robežām un nacionālās identitātes. Komuņizms otrreiz ņeproiģot, oukēēj?
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 00:40
(Link)
autoritārisms ir nepatika pret citiem un atbalsts stingrai sociālai kārtībai, kurā šie citi ir nolikti pie vietas (piem, vardarbīgi, kā tavās fantāzijās). etnonacionālisms, rasisms, tradicionālisms ir cieši saistīti ar autoritārismu: mana tauta, mana rase, manas tradīcijas vs citi. pretstats autoritārismam ir anarhisms vai libertārisms; neviens no tiem tevi neraksturo, un libertārisms tāpat ir pamatā nesakarīgs.

es nekad neesmu paudis neko, ko varētu traktēt kā atbalstu centrālam politbirojam.
From:(Anonymous)
Date:19. Septembris 2019 - 01:01
(Link)
Cirkulārisms.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 22:00
(Link)
Lol, ja ģermokrāti ir "pa labi no centra", tad pat Mao bija mērens socdemokrāts. Overtona logs, quo vadis?
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 22:13
(Link)
kapitālisms ir labēja ideoloģija. demokrāti ir pa labi no centra, jo ir vairāk pret labklājības politiku (veselības aprūpi, utt.) kā sociāldemokrāti citur.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Septembris 2019 - 23:58
(Link)
Kapitālisms nav ideoloģija, bet instruments kā radīt monetāru vērtību un tirgoties un to vismaz līdz nesenam laikam atbalstīja abas ASV partijas. Demokrāt tho ir aizgājuši ekstrēmā kreisumā sociālos un kultūras jautājumos. Absurdais aģitprops par to kā robežas un robežpārkāpēju izraidīšana ir 'nacisms' parāda cik ekstrēma un 'unhinged' ir pašreizējā šīs partijas līkne.
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 00:55
(Link)
lol kapitālisms neesot politiska ideoloģija. ekonomika (kapitālisms vs sociālisms) pamatā definē labo/kreiso nošķīrumu, un asv demokrāti lielā mērā ir par mēreni regulētu kapitālismu. ir tikai pāris izņēmumi kā Sanderss, kas ir mēreni pa kreisi no centra. progresīvisma/konservatisma nošķīrumā vairums demokrātu arī ir pret īpašām reformām un par status quo saglabāšanu. autoritārisma/libertārisma nošķīrumā vairums demokrātu ir tuvāk autoritārismam/nacionālismam/tradicionālismam.
From:[info]slikts
Date:12. Septembris 2019 - 01:54
(Link)
nav labāka piemēra parādīt fundamentālu analfabētismu kā pateikt "Kapitālisms nav ideoloģija"
From:[info]slikts
Date:11. Septembris 2019 - 18:31
(Link)
tas gan par nožēlu ir bijis iedarbīgs gājiens. labējais autoritārisms pats rada humanitāru krīzi un piedāvā risinājumu – atteikties no humanitāriem principiem par labu vēl vairāk labējam autoritārismam, kā arī noveļ vainu no sevis uz (((viņu))) anti-balto sazvērestību
From:(Anonymous)
Date:19. Septembris 2019 - 01:04
(Link)
Lūdzu, beidz izplatīt sava iekapsulētā, cirkulārā un drošā pasaulskata klaji šizofrēniskos melus, ka labējie destabilizēja reģionu. Citādāk izskatās, ka esi idiots. Izdomā ko labāku.
From:(Anonymous)
Date:19. Septembris 2019 - 01:00
(Link)
te tu tikko demonstrēji daudz bēdīgāku sazvērestības teoriju.
turklāt Irākas karš bija globālistu, neoliberālo imperiālistu, nevis labējo lieta.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Septembris 2019 - 14:41
(Link)
Slinkums iet tos testus (zinu, ka visu to esmu kaut kad darījis jau senāk), bet man jau tā pat pateikuši, ka esmu nacionāsociālists takšo nav vērc.:D