making sense - Piezīmes no pagrīdes un Benkss [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

Piezīmes no pagrīdes un Benkss [30. Jun 2018|23:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:1. Jūlijs 2018 - 14:29
(Link)
Sorry, es neplānoju ar tevi sākt nopietni diskutēt. Tava pēdējā laika agresivitāte un ad hominemi man šķiet šauj pāri kaut kādam objektīvam "nekas, mēs to visu varam izrunāt" līmenim.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:09
(Link)
Tu ne ar vienu nekad neesi diskutējis, tikai bombardējis sloganus un kad tie nestrādā, uzmet lūpu. Es nerakstu priekš tevis, bet citiem, lai viņi saprastu kāpēc tu es full of it.
From:[info]3koma14vs007
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:16
(Link)
Ir tāds ļoti trāpīgs aforisms, kura izcelsmi nezinu (citēšu aptuveni): "Tam, kurš jaunībā nav kreiss, nav sirds, bet tam, kurš ar gadiem nekļūst labējs, nav smadzeņu".
Mazliet Tevi pazīstot un redzot Tavu politisko uzskatu "progresīvo" evolūciju pēdējos gados, neuztveru gnidrologa augšminēto Tev veltīto repliku kā ad hominemu, bet drīzāk kā skrobīgu fakta konstatāciju, ka žēl, ka pat visumā saprātīgiem cilvjiem, nokļuvušiem toksiskā vidē, domāšana var aiziet pa pieskari. Jau kādā no Taviem iepriekšējiem topikiem tieši gnidrologs formulēja novērojumu, kam arī es piekrītu, ka (absolūtajā vairākumā) mūsdienu kreisi domājošie, atšķirībā no daudzu dažādu citu virzienu uzskatu paudējiem nav spējīgi (vai vienkārši tāds viņu uzstādījums - gluži kā padomju laiku slavenajā lozungā: "Marksisma - ļeņinisma mācība ir visspēcīga, jo tā ir pareiza!") diskutēt, jo jebko, ko saka viņu oponenti, automātiski uzskata par "trešu".
Tāpēc šī Tava atbilde gnidrologam liecina par tipisku kreisā izturēšanos - kas nav ar mums, ir pret mums. Un Tu tiešām neplāno ar viņu diskutēt, bet ne jau viņa izteikšanās manieres dēļ, bet tāpēc ka Tavā polemikas arsenālā nav empīrisku argumentu, bet vieni lozungi.
Laikam nebūsi pamanījis, ka "odiozā" (kreiso skatījumā) Trampa un vēl dažu ne mazāk "odiozu" valstu tautu un to līderu pozitīvās, savukārt ES megavadoņu negatīvās ietekmes rezultātā Rietumu civilizācijas ideoloģiskais svārsts no slimā kreisuma beidzot sāk pamazām kustēties normalizācijas virzienā ;)
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:23
(Link)
Bravo, cik iepriekšparedzami. Par saviem vārdiem ir jātaisnojas nevis cilvēkam, kurš uzskata, ka "vajadzētu" dažus piesist krustā, nošaut vai izsūtīt, bet tiem, kas nevēlās ar viņu iesaistīties.
From:[info]3koma14vs007
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:42
(Link)
Visiepriekšparedzamākā šeit ir Tava replika.
Un nevienam nav jātaisnojas - katrs ir tāds, kāds viņš ir.
Tu - diskutēt nespējīgs kreisais, savukārt gnidrologs - nespējīgs apspiest savu emocionālo attieksmi un tās izpausmes leksiku pret tādiem kā Tu.:)
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:30
(Link)
> "neuztveru gnidrologa augšminēto Tev veltīto repliku kā ad hominemu"

Es burtiski runāju par kaut ko pavisam citu - par attiecīgā personāža izpildīšanos SC vispār pret saviem "ienaidniekiem".
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:37
(Link)
Vispār godīgi sakot uz dažiem šamā uzdotajiem jautājumiem es tiešām neredzu atbildi
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:44
(Link)
Stop the hyperrationalism! nevar pilnībā atdalīt ko cilvēks saka un to un kādu psiholoģisko fīču dēļ viņš to saka.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:1. Jūlijs 2018 - 17:08
(Link)
Nu vispār jau var, also + liela daļa no tā ko viņš saka tiešām nemeiko sensu, izņemot daži tīri praktiski jautājumi.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:45
(Link)
Jā, kas interesanti. Es arī Ctulhu esmu sūtījis nah. Tikai tad man te neuzradās viņa fanu bariņš, kuri to skaidroja caur "leftismu" un "lozungiem".
From:[info]3koma14vs007
Date:1. Jūlijs 2018 - 16:55
(Link)
Haha! Neesmu neviena fans, bet pagaidām vēl Rietumos valdošā kreisā liberālisma, kultūrmarksisma un tamlīdzīgu uzskatu paudēju antifans.
Vienkārši, šajā ziņā man ar gnidrologu un vēl pāris šejieniešiem uzskati sakrīt.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:1. Jūlijs 2018 - 17:09
(Link)
liberālisma, ..... , un tamlīdzīgu uzskatu paudēju antifans.

Vispār jau Gnidrs saka ka esot liberālis, pajautā viņam pašam :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:1. Jūlijs 2018 - 17:29
(Link)
Tad, kad katrs otrais, kas akli neseko valdošajai partijas līnijai mūsdienās skaitās "nacists", tad nav īsti jēga vairs diskutēt definīcijām. Varu tikai pateikt, ka nedz gedymin nedz tu neesat liberāļi. Tiesa, es to neuzskatu obligāti par sliktu lietu, but that's besides the point.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:1. Jūlijs 2018 - 17:34
(Link)
Vispār interesanti. Liberālis es neesmu, konservs arī ne, komunists arī ne, izskatās ka šitajā left-right spektrā manis nav vispār :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:1. Jūlijs 2018 - 18:59
(Link)
Tu paapgaiļo lielāko daļu kultūrmarksisma šīzas. Ne komunists klasiskā izpratnē, protams, bet parasts mūsdienu kreisais.
From:(Anonymous)
Date:1. Jūlijs 2018 - 19:06
(Link)
Vai tu vienu domu vari pats izdomāt līdz galam? Katram tavam tekstam ir vajadzīgi 10+ komentāri līdz tu spēj nonākt līdz kaut cik koherentai domai. Izņēmums ir kandžas aparāts, par to tu esi spējīgs civilizēti izteikties, bez rociņas turēšanas.

Vāji, Gnīda, vāji!
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:1. Jūlijs 2018 - 19:18
(Link)
Vāji ir komentāri bez satura, kā tavs.