making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

1. Jul 2018|16:16
3koma14vs007
Ir tāds ļoti trāpīgs aforisms, kura izcelsmi nezinu (citēšu aptuveni): "Tam, kurš jaunībā nav kreiss, nav sirds, bet tam, kurš ar gadiem nekļūst labējs, nav smadzeņu".
Mazliet Tevi pazīstot un redzot Tavu politisko uzskatu "progresīvo" evolūciju pēdējos gados, neuztveru gnidrologa augšminēto Tev veltīto repliku kā ad hominemu, bet drīzāk kā skrobīgu fakta konstatāciju, ka žēl, ka pat visumā saprātīgiem cilvjiem, nokļuvušiem toksiskā vidē, domāšana var aiziet pa pieskari. Jau kādā no Taviem iepriekšējiem topikiem tieši gnidrologs formulēja novērojumu, kam arī es piekrītu, ka (absolūtajā vairākumā) mūsdienu kreisi domājošie, atšķirībā no daudzu dažādu citu virzienu uzskatu paudējiem nav spējīgi (vai vienkārši tāds viņu uzstādījums - gluži kā padomju laiku slavenajā lozungā: "Marksisma - ļeņinisma mācība ir visspēcīga, jo tā ir pareiza!") diskutēt, jo jebko, ko saka viņu oponenti, automātiski uzskata par "trešu".
Tāpēc šī Tava atbilde gnidrologam liecina par tipisku kreisā izturēšanos - kas nav ar mums, ir pret mums. Un Tu tiešām neplāno ar viņu diskutēt, bet ne jau viņa izteikšanās manieres dēļ, bet tāpēc ka Tavā polemikas arsenālā nav empīrisku argumentu, bet vieni lozungi.
Laikam nebūsi pamanījis, ka "odiozā" (kreiso skatījumā) Trampa un vēl dažu ne mazāk "odiozu" valstu tautu un to līderu pozitīvās, savukārt ES megavadoņu negatīvās ietekmes rezultātā Rietumu civilizācijas ideoloģiskais svārsts no slimā kreisuma beidzot sāk pamazām kustēties normalizācijas virzienā ;)
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..