ai.nes ([info]iness) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-01-06 13:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šampinjongalviņas
ar liegām pirkstu kustībām šampinjoniem izņem kātiņus
katrā iesmērē pikuci sviesta
katrā ieliek mazu kripatiņu ķiploka
katrā ieliek rupjmaizes kubiku
katram pāri siera gabaliņu

uz pannas izsmērē olīveļļu, visas galvas blakus pannas viducī[navnepieciešamasatstarpes]
cep kādas 10-15 min. cepeškrāsnī uz kādiem 200 C, nu kamēr siers smuki sakusis un var redzēt, ka galviņas sašķiebušās.

ir risks pārcept, tad sakalst un nav garšīgi.

lab'apetīt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fanija
2009-01-06 13:48 (saite)
Tieši tas, ko šodien varētu gribēties:) paldies!

(Atbildēt uz šo)


[info]anneke
2009-01-06 13:50 (saite)
Tā vien šķiet, ka "Šampinjonu derība" būtu citēta.

(Atbildēt uz šo)


[info]goddes
2009-01-06 14:02 (saite)
Ehh, šitā izdarīties ar poķīšiem

(Atbildēt uz šo)


[info]tati
2009-01-06 15:27 (saite)
a es tos kātiņus izņemtos sakapāju, tad sasmalcinu smalki sīplu, pierīvēju bišiņ burkāna un apcepu ar garšvielām. Tad to visu iepildu iekšā iekš galvām. Tad pannā salieku pildītās galvas, pārberu katrai pa virsu sarīvēto sieru ar diļļiem, pieleju saldo krējumu pannas apakšā un cepu 180.
ņam ņam ;]

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?