gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-10-20 14:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:thoughtful
Mūzika:Gerry Rafferty - Baker Street

Par sapnjiem un realitaati..
Sapnju ir daudz. Ir mans muuzhiigaist teksts 'Tad, kad izaugshu liela un buushu kosmonauts, tad arii..'
Var iesmaidiit. Var sapnjot.. Tikai.. No vienas puses - veel visa dziive priekshaa. No otras - nemaz jau ne tik VISA. Pats aktiivaakais veidoshanas laiks jau juutami saak iet uz beigaam. Cik ilgam laikam jaapaiet un kaadi veel pat neapjausti meerkji jaaizvirza un jaasasniedz, lai gala rezulataa piepildiitu sapnjus..? Meerkji ir skaidri, gan operatiivie, gan ilgreminja.. Bet vienmeer ir bijis reaali izdaraamo un paveicamo darbu saraksts un tas, kaa es gribeetu lai ir. Paraleeli. Varbuut taaa vienkaarshi ir neuzdriiksteeshanaas un sava veida gljeevums. Varbuut vinji patiesiibaa ir rokas stiepiena attaalumaa. Realizeejami. IIstenojami..
Kas biedee visvairaak - shobriid ir sajuuta, ka nu jau ir par veelu. Nee, ne padoties straumei. Censties ieguut peec iespeejas vairaak, bet saprast, ka to, ko es patiesiibaa gribeetu, nedabuut. Bet arii absurds! Es negribu skatiities uz notiekosho caur 'kaa ir, taa ir un ar to jaasamierinaas' prizmu. Norakstiit visu jau pashaa saakumaa..
..un tad pamostas spiits- nee, es ieshu un dariishu! ..un tad jau redzees - izdosies vai ne, bet vismaz nebuus jaamocaas pashpaarmetumos, ka neesmu dariijusi visu, ko vareeja.
Taada pusmuuzha kriize ar visaam komplektaa naakoshajaam domaam par dziivesveida, darbavietas un pats galvenais - attieksmes mainju.. Un es tiesham apzinos, cik smiekliigi tas nomalas izklausaas - pusmuuzha kriize bezmaz veel tiinja gados.. Atkal jau - ko, nu peries, mazaa! Nepuut no mushas ziloni! ..


Ash nagi niez uzlikt veel fonaa kaadu pokemonisku 'laif iz pein' songu.. /mieriigi pasmiinu/



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gil
2005-10-20 15:06 (saite)
ceturtdaljmuuzha kriize :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-20 15:07 (saite)
..droshi vien :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cuba
2005-10-20 16:40 (saite)
No malas nemaz tik smiekliigi neizklausaas.
Ir labi un normaali, kad cilveeku taadas lietas uztrauc. Tas liecina par to, ka agri vai veeli vinjsh taam nobriediis.

Tas ir kaa, maacoties skolaa, gribeet buut par biologu vai kosmonautu. Ja shii veelme ir iista, tad cilveeks (beerns) saak par to intereseeties. Lasa literatuuru.. izzin, maacaas, tiecas. Peec pamatskolas iestaajas attieciigajaa maaciibu iestaadee. Galu galaa sasniedz sho meerkji, vai arii pusceljaa saprot, ka tas nemaz nav tas, ko shis grib.

Es visu muuzhu esmu bijis cilveeks bez taada veida meerkjiem. Un nu skjiet ir iestaajies posms manaa dziivee, kad meerkji ne tikai rodas, bet es ariidzan censhos tos uzreiz realizeet, vai vismaz apdomaat savas iespeejas to realizeeshanaa.

Mmm.. bet jebkuraa gadiijumaa... es esmu ljoti taalu no daudziem cilveekiem pasaulee (kas ir un kas bija), kuri tik tieshaam ir apbriinas veerti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-20 16:46 (saite)
ehh.. njemt tgad un visu apgriest kaajaam gaisaa.. vaeetu jau bet..

Kaut gan nekas mani vairaak netracina kaa vecmammas miiljaakais teiciens 'kaadaa purvaa iebridis, taadas ogas jaalasa!'. Muuzhdien ir kaitinaajusi taa padoshanaas, samierinaashanaas un nekaa nemainiishana.. pats galvenais - pat nemeegjinaashana kaut ko mainiit..

Bet tagad es sev varu atrast simtiem atrunu, lai tikai atstaatu visu kaa ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-10-20 17:28 (saite)
Citreiz ir labaak taa, kaa ir &) Ja ir labi.

Pats vienmeer esmu bijis "shodienas cilveeks". Un.. bez ruupeem pasaule ir skaistaaka un raibaaka. Plaanoshana - paaraak nopietna, varbuut nogurdinosha, un nemaz nav tik piedziivojumu un paarsteigumu pilna.

Kad viss ir saplaanots, paredzeets... tad praktiski dziivee nav izaicinaajumu. Bet kas gan ir dziive, kuraa viss ir zinaams, kuraa nav sho izaicinaajumu...? &)

Man ljoti nepatiik paarmainjas. NEpatiik kaut ko mainiit. Ja ljoti vajag, un es pats to zinu un veelos - es censhos, daru. Bet citaadi..

Nereti dziive uzspiezh paarmainjas/paarsteidz tevi nesagatavotu. Par laimi, liidz shim paarmainjaam esmu pielaagojies bez iipashiem sarezgjiijumiem. &) Domaaju, ka vareetu samierinaaties un pielaagoties jebkam. Bet vai ieksheeji man ir veelme samierinaaties?

Ne velti pastaav teiciens: "Labaak mirshu, nekaa..."

Saka, ka saakotneeji visiem cilveekiem ir 2 rokas, 2 kaajas. Katrs taas izmanto pa savam. Taisniiba jau ir. Tachu pastaav arii taadi faktori, kurus cilveeks ietekmeet nevar. To skaitaa ir arii Veiksme, par kuras eksistenci neesmu paarliecinaats. Bet uz kaut ko tak vajag visu norakstiit &) Kaadu vainiigo jau vienmeer var atrast. &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?