icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Citreiz ir labaak taa, kaa ir &) Ja ir labi.

Pats vienmeer esmu bijis "shodienas cilveeks". Un.. bez ruupeem pasaule ir skaistaaka un raibaaka. Plaanoshana - paaraak nopietna, varbuut nogurdinosha, un nemaz nav tik piedziivojumu un paarsteigumu pilna.

Kad viss ir saplaanots, paredzeets... tad praktiski dziivee nav izaicinaajumu. Bet kas gan ir dziive, kuraa viss ir zinaams, kuraa nav sho izaicinaajumu...? &)

Man ljoti nepatiik paarmainjas. NEpatiik kaut ko mainiit. Ja ljoti vajag, un es pats to zinu un veelos - es censhos, daru. Bet citaadi..

Nereti dziive uzspiezh paarmainjas/paarsteidz tevi nesagatavotu. Par laimi, liidz shim paarmainjaam esmu pielaagojies bez iipashiem sarezgjiijumiem. &) Domaaju, ka vareetu samierinaaties un pielaagoties jebkam. Bet vai ieksheeji man ir veelme samierinaaties?

Ne velti pastaav teiciens: "Labaak mirshu, nekaa..."

Saka, ka saakotneeji visiem cilveekiem ir 2 rokas, 2 kaajas. Katrs taas izmanto pa savam. Taisniiba jau ir. Tachu pastaav arii taadi faktori, kurus cilveeks ietekmeet nevar. To skaitaa ir arii Veiksme, par kuras eksistenci neesmu paarliecinaats. Bet uz kaut ko tak vajag visu norakstiit &) Kaadu vainiigo jau vienmeer var atrast. &)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?