gailis ([info]gailis) rakstīja,
@ 2008-04-09 22:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
patika mērsragā, tur taču, var teikt, ka jūras krastā auga zemenes. gāju gar jūru un ēdu saldas zemenes. ja būs lemts, braukšu šogad atkal, tur ir labi un paradīziski.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f_g
2008-04-09 22:19 (saite)
jo taalaak no riigas un juurmalas, jo lielaaks miers/klusums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2008-04-09 22:24 (saite)
mm
tur, mērsragā, bija klusums ar lielo burtu:) un daudz, daudz ūdens putnu - kaijas, zīriņi, gulbji, šņbīši

tur ir īpaši labi

maigas kāpas ar rozā puķēm un turpat, miniatūra raga otrā pusē, akmeņu "dārzs"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f_g
2008-04-09 22:27 (saite)
ui, cmukbilde..nu, es peedeejaa gada laikaa daudz braucu uz vairaakaam vietaam.. saulkrastiem, juurmalciemi kolkas virzienaa...un noveerteeju to, ka tur viss ir savaadaak... lauki.. piejuuras lauki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gailis
2008-04-09 22:32 (saite)
http://putni.nerealitate.lv/kur/mersrags.htm izrādās, ka pavsiam oficiāli arī rekomendē mērsragu kā putnu skatīšanās vietu

ja man būtu auto, arī brauktu vēl tālāk, bet tā kā jāizlīdzas ar sabiedrisko, tad tiek braukts turp, kur ērti sasniedzams krasts un lai nav dikti ilgi jābrauc no rīgas..

ainažos arī burvīgi, patīk, ka jūras malā pļava. gājām pa mežu, jūru meklējot, un pēkšņi virs pļavas ieraudzījām kaijas:) tur bija jūra

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f_g
2008-04-09 22:40 (saite)
ja pareizi atceros, tad tur pat uz celja ir noraades par to, kur ir putnu veeroshanas tornis ;)) man gan shkjiet, kas taa putnu skatiishanas vieta bija netaalu no kaltenes... bet baidos samelot ;)

nu, jaa - ar sabiedrisko taa braukshana ir kaa ir ;( tomeer zini, kaa ir - ja paaraak biezhi saak braukt vienaa virzienaa, tad tomeer arii nedaudz apniik. man saakumaa arii bija taads uzraaviens - katru nedeeljas nogali braucu uz juuru (kurzemes vai vidzeemes).. bet tagad jau arii sauszemee iekshaa gribas vairaak paluukot kas un kur atrodas... lai gan uz juuru vienalgaa izbraucu... vakar pat - atnaacu maajaas ap astonjiem un braucu uz juuru.. vispirms ziemelju mols, bet peec tam saulkrasti.. baigi labaa sajuuta - lietus un veejshs logos sitaas, bet tu seedi mashiinaa un veero to bangojosho juuru... rezultaataa tikai peec vieniem naktii maajaas ierados ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gailis
2008-04-09 22:52 (saite)
Kolosāli:) tas arī ir auto lielais +, ka vari aizdoties,kurp vēlies. I. Ziedonis nāk no Ragaciema,un vispār tiecas tikai pēc sauszemes,uz vidu,prom no jūras. Vidū arī labi,pļavā u.c. tak arī var sajust mūžību:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f_g
2008-04-09 23:04 (saite)
:) katram savs. man gruuti, piemeeram, ir zemgales plakanumos. nogurdina tas, kas nav kur iisti piesiet to skatienu... juura jau arii it kaa ir plakana, bet tas tomeer ir savaadaak.
nu, jaa - jo vairaak apkaart kliisti, jo vairaak iemiili taas vietas un sajuusmienies par to, cik tomer pasaule ir atshkjiriiga...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gailis
2008-04-09 23:35 (saite)
Zemgale ir izbijusi jūras gultne,tāpēc plakana. Jūra bez ūdens:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aspirins
2008-04-10 00:06 (saite)
ir, jā! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?