gailis ([info]gailis) rakstīja,
@ 2008-03-24 01:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja šodienu uzskatītu par Jaunā gada sākumu, tad es vēlētos, lai nākamajā gadā man nekas nesaplīst, lai būtu laba īstenība un ilūziju nebūtu vispār, lai būtu labi tā, kā ir, lai uzreiz saprastu, kas ir graudi, kas pelavas, un asaru mazāk lai būtu, lai vairāk viegluma. vēl es gribētu, lai būtu kāds, kas atbalsta, kas pateiktu: "gaili, tu esi man vislabākais", es negribu būt vispārīgi labākais, jo nebūt tāds neesmu, esmu nejauks, niķīgs, ne-pašpārliecināts un bēdīgs, bet gribētu, lai kādam tik un tā vislabākais būtu, tieši tāds muļķīgs un naivs. gribētu arī, lai kāds man tāds ir, kāds, kam es ticētu un neko nepārmestu, jo ticētu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f_g
2008-03-24 08:37 (saite)
shaadaa gadiijumaa jaunais gads nav tik cieshi saistiits ar kalendaaru. jaunais gads var buut katru dienu. galvenais ir pasham prieksh sevis to saprast un pienjemt. un kaut ko arii mainiit savaa dziivee, sevii tieshi sevis izveeleetajaa jaunaa gada pirmajaa dienaa...
jebkuras izmainjas ir saistiitas ar zinaamu spriedzi un gribasspeeku...ir jaasanjemas un nedriikst vairs atkaapties, jo vismaz saakumaa ir ljoti liela veelme atkrist tajaa sev viseertaakajaa, piemeerotaakajaa poziicijaa atpakalj... neko nedariit - visvieglaakais veids dziivot... tomeer, ja juuti, ka viss nav iisti taa, kaa veelies, tad nekas cits neatliek, kaa kaut ko dariit lietas labaa.. liidz ar to - kaut kas jaamaina...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2008-03-24 16:53 (saite)
nu ja ka nav saistīts ar kalendāru:)
par paŗējo txt saprotoši māju ar galvu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]magda
2008-03-24 17:32 (saite)
sev vislabākais. Tev cita nav. Mēs katrs sev vislabākie.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2008-03-25 00:16 (saite)
es negribu tik ļoti sev
gribas jau padalīties arī

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magda
2008-03-25 07:40 (saite)
negribu tagad nošaut greizi ar sakāmo, tomēr:
1. mēs nevar būt citiem, jo varam būt katrs pats tikai sev. katrs var būt pats tikai sev tā pa nopietno. droši vien varam būt citiem, bet pavisam citādi, nekā esam sev. Sev mēs esam vislabākie. līdz ar to, citam mēs nevaram vairs tādi būt.

2. kā saka gudri vīri, kas neprasa, tam nevajag dot (ar to nevajag dalīties). Viņš nezinās, ko ar to darīt. Ja būs gudrs, pateiks, ka nevajag, bet ja muļķis - mocīsies pats un mocīs tevi.

Bet vispār - labrīt :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gailis
2008-03-25 09:19 (saite)
nu no vienas puses jau ir tā, kā saki. pats, sev, sevī. pats jau esi sev vienīgais un tā. galvenais nemānīt sevi utt., tad arī nebūsi nelaimīgs utml. paļauties arī var tikai uz sevi, jā. taču es gribu uz vēl kādu, ne tikai sevi. jo citādāk sanāk iekapsulēšanās. čelovek v skafandre. un par gudro vīru sacīto neesmu pārliecināts. gudrie vīri tikpat muļķīgi kā mēs katrs.
aha, labrīt:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magda
2008-03-25 09:36 (saite)
Sasinhronizēties ar kādu. Iet vienā ritmā. Vakar redzēju pārīti, kas vienā ritmā soļoja pa krastmalu uz priekšku uz priekšu. Tik-tak, tik-tak. Viņi bija vienādi savā neglītumā. Puiša rokā meitenes roka. Abas rokas dūrītē meitenei uz dupša. Tik-tak, tik-tak. Mazliet lempīga gaita. Tik-tak.

Pagriezu degunu saulei un domāju, cik labi, cik labi te saulē tā sēdēt.
Jāiet saulē sēdēt, tad ir ļoti labi. :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gailis
2008-03-25 09:38 (saite)
a kur ir saule?
mums te galīgi zem mākoņiem tā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magda
2008-03-25 09:39 (saite)
Vakar bija saule. Šodien saule ir aiz mākoņiem. Šodien varētu pagriezt degunu pret ūdeni. Bet šodien viņš jāgriež pret datora monitoru :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?