gailis ([info]gailis) rakstīja,
@ 2007-10-08 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jo vecāks kļūstu, jo sentimentālāks, man ir apriebies, es raudu gandrīz par visu. vai arī neirotisks, nezinu. raudu visvairāk no aizkustinājuma, un ne jau tāpēc, ka es aizvien labsirdīgāks kļūstu. kožu sev mēlē, un murminu pie sevis: "noturies, noturies..", reizēm izdodas. tikko iemetu skatienu "vakara intervijā", kur bija kadrs no jaunās "karmenas", un atkal žņaugs ap rīkli, laikam jālieto kaut kādas nomierinošas zāles, bet negribu, nezinu, kā rūdījās tērauds, bet man kaut kā ir jārūdās, jo esmu noguris pats no sevis. gribu būt ieturēts. distancēts. auksts. man nav dēļ kā skumt, jo nekas jau nav noticis, varbūt tāpēc ir par ko skumt, ka nekas jau nav noticis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilkucis
2007-10-08 23:33 (saite)
ņem to avīzi un uztaisi sev cepuri, uzliec galvā un izjāj ar zirgu līkumu ap dīķi, vai nodziedi visu tekstu par karmenu skaļā balsī pats sev priekšā, izmet pa logu kedu, uzzīmē uz tapetēm zāli - vienalga ko, bet izdari.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2007-10-08 23:36 (saite)
jaaaa, kaut ko pa logu dereetu izmest. 'karmena' dziedama (cik nu dziedama, hehe) riigas centraa, kad slidenas ielas, tad pilnaa kaklaa, tad ir smiekliigi un nav auksti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilkucis
2007-10-09 00:30 (saite)
nav jau tik daudz tā ledus, plāns tikai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]domi_no
2007-10-13 17:16 (saite)
īstenībā..
aukstu un rūdītu vīriešu jau ir par daudz

un raudošie ir skaisti, patiešām skaisti. un raudāt bieži nenozīmē būt vājam. es arī raudu diezgan. izlaid visu un vieglāk paliek. un arī filmas skatoties.. no tā skaistuma.
bet galu galā kas vispār ir asaras?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2007-10-13 17:26 (saite)
asarošana ir šķīstīšanās.
man arī patīk maigie vīrieši

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?