Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-07-29 21:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:neradoss
Mūzika:Placebo - Blue American

ziemassveetki
Varbuut man galvaa ir kaads hronisks augonis? Vismaz taada sajuuta. Bet augonis mani nevar attureet no "pigoriem". No teejaam paliek cietas luupas un karsta piere.
Riit plaanoju apmekleet Garciema rezidenci. To, kur juura un slaavi. "Atsasi volosi!"
Esmu tagad ekraana bieda fane. Mans miilaakais seriaals ir "Pilna maaja." Divreiz Ainars Virga ir iespeeleejis manaa plavnieku sirdii savu gitaarsolo. "Tu esi gichu guru!" (citeeju sevi) Es vareetu veel citeet sevi, bet manii norit ciina starp labo un augoni. Iedomu augoni. Dorshi vien.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beznosaukuma
2004-07-29 21:00 (saite)
man kādreiz likās, ka man noteikti ir audzējs galvā. es tikai nevarēju izdomāt vai labdabīgs vai ļaundabīgs. bet visas pazīmes tiešām tik dzīvi rosināja manu fantāziju! es biju vīlusies, kad uzzināju/sapratu, ka manā galvā nav absolūti nekā audzējveidīga.
divas no manām māsām ir absolūti atdevušās šim seriālam. un es katru vakaru bļauju: "luuuuuuuuudzu, šovakar nē!" jo man riebjas kā tas seriāls izklausās un kā viņš skan no jebkura attālāka dzīvokļa nostūra.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-07-29 22:39 (saite)
sit saujā, man arī šis srriāls liekas visai neciešams. gluži tāpat kā visas situāciju komēdijas ar smiekliņiem fonā. visvairāk riebjas, ja kāds, kurš atnāk ciemos pie manis, sadomā skatīties šīs šausmas. šādos brīžos vienkārši atstāju telpu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]frikadele
2004-07-30 13:22 (saite)
Man loti patiik. Vienreiz tur viesojaas Beach boys. Nu taadi iistie Beach boys, kuri ir veci un vecaas balsiis dzied "Kokomo."
Man nekad nav licies, ka man ir audzeejs. Tagad jau arii neliekaas. Jo ar "audzeeju" kopaa ir visaadi citaadi slimiigi bonusini, kas nav raksturiigi audzeejam. Tomeer, man patiik domaat, ka tas ir audzeejs, jo tad var eest saldeejumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?