Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-06-26 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nenosveerts
Mūzika:The Strokes- - Hard To Explain

champagne supernova
Karnevaals, kuraa bija jaaierodas augu teerpos bija jau laikam izdevies, lai gan man vieniigaijai bija teerps, proti, Ziemassveetku kaktusa teerps. Vakara kopums ar lielu miera devu. Jauka sabiedriiba. Lai gan. Nevaru ciiniities ar vienu no savaam fiziologiskajaam sajuutaam, kurai ar praatu nevaru rast logisku skaidrojumu. No riita viena un prieciiga rosiijos pa maaju, savedot kaartiibaa ieilgushaas nekaartiibas, jasmiina teeja, the white stripes un o. vaaciesha dzeja, jo taa bija vieniigaa lasaamviela, ko speeju rast. Atklaaju, ka sveetaa_seeta juutami nav iepazinusi savu pagaidu dziivokli - vina nemaak aiztaisiit skapiiti, nemaak atrast virtuves viduu staavoshu maisu - pilnu ar dakshaam - un suudzaas par dakshu truukumu. Un vispaar - traukus nemazgaa ar stiklu tiiriitaaju.
Shodien skatiijos muzikaalu raidiijumu ar Radiitaaja klaatbuutni. Nevareeju atraut aci. Visi bija supersajuusminaati. Daudz bija vaards bog. Visi leekaaja. Bija viens gliits viirietis.
Vieniigais, ko nu gribu teikt par jaanjiem - ugunskuri, pat ljoti lieli ugunskuri, gaazhas, ja tajos iemet negausiigo saatanistu gredzenu ar puuki, kam paipalu ola mutee. Nevajag izaicinaat citus kaapt upee. Nevajag nirgaaties par tiem, kas gaida vilcienu. Let's get married!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2004-06-26 17:25 (saite)
ja maisiņā, tad tā bija zaļā tēja. (tā, kura tev negaršo)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2004-06-26 17:25 (saite)
Man garshoja shodriit. Pieliku cukuru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?