Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-03-20 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tvirts
Mūzika:garbulis un Led Zeppelin- - Babe I'm Gonna Leave You

lai griezh!!!
Shodien pavadiiju briinumainu atdzimshanas operaaciju savam sauszemes maajoklim - biju dzhokerkluba pirshu un baseinu apkopojumaa. Kjermenis ir kljuvis tvirts un veldzeets, praats dzied aarijas. Pirtis ar visaadaam fiichaam - eikaliptiem, citrusiem, piparmeetraam... Turklaat tu vari paraleeli tam baudiit arii lieliskas teejas - zaalju teejas. Teeja "Nirvana" ir burviiga!!! Tad veel zemenju kokteilja ietievinaajums blakus miitoshanaa paeestuvee. Nav zemee metami. Sevishki peec naksnoshanas pie tantes Maigas, kura ir bargum barga. Juutos kaa Gvineta Skaarleta, kas piedejo Dzordzham Maiklam. Juus jau zinat kaa tas ir.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: :)
[info]malfor
2004-03-21 21:17 (saite)
jā. bet Tu noteikti kaut ko gribi dzirdēt par spēli "es nu iešu mājā"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]frikadele
2004-03-21 21:20 (saite)
tavaas aciis dzintars nespiid. es noteiktu kaut ko gribu dzirdeet par taadu speeli, ja vien taa nekairina meeli... (nuu kjipa)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]malfor
2004-03-21 22:24 (saite)
nu, tātad...
Spēle "Es nu iešu mājās”
Viesību laikā kāds pieceļas un saka: `Es nu iešu mājās`. Pārējie tūlīt viņu lūdz palikt vēl kādu brītiņu, un viņš piekrīt. Spēle turpinās līdz tam brīdim, kamēr namatēvam un namamātei vēl ir, ko ēst un dzert.


bet vēl ir spēle "poltergeists", arī ne zemē metama.
Spēles dalībnieki 10-20 cilvēku sastāvā apmeklē veikalu. Viens no viņiem ir poltergeists, kuram neuzkrītoši jāapgāž plaukts ar makaroniem. Veikala darbinieki pēc tam mēģina uzminēt, kurš ir poltergeists.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]frikadele
2004-03-24 17:20 (saite)
speele "es nu ieshu maajaas" ir tikumiiga un tautiska... Mana oma arii vienmeer atnaak ciemos un grib speeleeties, bet es esmu tik neattapiiga un saku: "Nu ej arii!"


veikala darbinieki neko gan nemin. vismaz videejais veikala paardeveejs uzbruuk arii poltergeista sabiedrotajiem un liek visiem kaut kaa ar to tikt galaa.


bet ir speele "miesnieks". un taa ir teicama!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]malfor
2004-03-24 17:49 (saite)
pastāsti par miesnieku

p.s. speele tieshi prieksh tevis: Izdzīvošanas spēle "Kurš atradīs desmito Latvijas lāci?"
Dalībnieku skaits neierobežots, taču ierobežots lokalizācijas vietu skaits. Dalībniekus pa vienam ieved maksimāli neapdzīvotā mežā un atstāj tur kopā ar kravu ugunsdziras. Uzvar tas, kurš izvelk no meža kādu no nedaudzajiem Latvijas brūnajiem lāčiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]frikadele
2004-03-24 17:52 (saite)
laachu jau taa ir maz. nevajag izvilkt.


miesniekam ir neierobezhots daliibnieku skaits un lokalizaacijas vietas. svariigi ir tikai riiki. tas varbuut nazis, bet vislaabaak jau riktiigais cirvis riikljraaveejs. uzvar stipraakais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?