Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2017-12-18 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ēnu kaleidoskops - Saule paliek iepakaļ

Ziemassvētku balle
Man ir pazudis džedaju zobens.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2005-12-18 17:18 (saite)
Kas ir ar Tavām kedām? Man liekas, ka balzāms palika paslēpts aiz miskastes. Tiešām divi litri? Pārējās lietas Tu droši vien varētu atrast tur. Varbūt. Muļķīgs jautājums, bet - mācīsi man šodien matemātiku? Kā patika balle, bumbulīt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-12-18 17:25 (saite)
balle bija pilnīga dirstuve. bļeģ, kur var but tādi stulbeņi, ka divus litrus balzama "paslēpj" pie miskastes un beigās tur arī atstāj. ar manām kedām ir tas, ka amn šķiet, ka viena ir krietni lielāka par otru. varbūt arī nav. kāda bija mūsu austāšanās. no tās es atceros to, ka es un Tu kaut ko runājām un vislaik mainījāmies mikrofoniem, un to, ka es ar riņķīti ilgi klanījos. es mācišu matemātiku, ja tagad nāksi pie manis, vēlāk nē, jo 20:30 kt "rīga" uzstājās jānis no baldones.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-12-18 17:35 (saite)
austāšanā ir tas pats, kas uzstāšanās, ja? un tam teikumam beigās bija jābūt jautājuma zīmei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]frikadele
2005-12-18 17:43 (saite)
Es neko vairāk no balles arī negaidīju. Mēs varējām dabūt balzāmu tikai gadījumā, ja to vairs natstātu mantu glabātuvē. Visu bija samērā grūti uzreiz izdzert, tāpēc izdomājām triku - nozagām Madaras kolu, ielējām tajā pudelē balzāmu, balzāmu es ieliku savā kājā, tad devāmies iekšā. Tā kā divi litri noteikti nav pazuduši. Atlikušo balzāmu paslēpām aiz miskastes. Lai vēlāk ietu un dzertu vēl. Tomēr Tu aizgāji pie Riņķa, tāpēc pieņēmu, ka paņēmi arī balzāmu. Nepārbaudīju. Mani jau Līdzīte nobiedēja, ka arī manām kedām būs dažādi lielumi, bet nav. Parādīsi man kedas, es noskaidrošu kā ir ar tiem lielumiem? Es īsti neatceros mūsu uzstāšanos arī. Tādos sīkumos neatceros. Liepājas draugi un Vineta teica, ka bija ļoti forši. Mārtiņš teica, ka bija nesakarīgi un stulbi. Tavā un Skandī daļā nevarēja dzirdēt Skandī. Jā, jūs ar Riņķi ilgi paklanijāties. Pēc tam es jūs atradu tajā beksteidžā smēķējot divatā. Tu iesi uz kinoteātri? Kas ir Jānis no Baldones? Man ir ļoti grūti tagad domāt par matemātiku, bet es mēģināšu savākties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?