Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2005-08-28 20:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man nozaga telefonu, tapec esmu nedaudz bediga tagad. Parak bediga, lai rakstitu rudaka komuna un runatu savus pukkelpopa stastus. Otro reizi biju policijas iecirkni. Pirmoreizi es biju tad, kad man bija sesi gadi. Toreiz policija mani cienaja ar saldejumu un sulu. Un veda uz tualeti. Jocigi, ka del viena telefona ir jaraksta tik daudz protokolu. Un ar roku.

Vakar pirmoreizi biju Valka. Es atkal ierados tiesi uz pasakuma izskanu un patiesiba isti neatceros, ko dariju Valkas balle. Edu daudz bulcinas, to gan es atceros. Un, hmm, speleju stridesanas speli. Virs bija saniknots par to, ka esmu par slinku, lai izietu ara uzsmeket. Lai gan vins velak turpinaja stridu ari tad, kad pats bija par slinku, lai to daritu. Savas akcijas es celu ar to, ka (es nezinu, kurs ierosinaja spelet intelektualo speli) zinaju Maiju Kublinu un apmeram futbola laukuma izmerus. No rita, ejot uz veikalu, mums pazuda draugi. Piezvanijam Agnesei Tominai, jo pa manu jauno talruni var runat 56 minutes par desmit santimiem. Agnese no onlaina tur visu sakontakteja, bet draugi bija prom un draugi bija parliecinati, ka ari citi ir prom. Tapec braucam ar daudz milam masinam majas. Redzejam ari kaut kadu judzakmeni, es teicu, ka noteikti atceresos, bet otro vardu neatceros judzakmenim.

Pimoreizi es biju ari Pukkelpopa. Pa celam bijam Bonija un Klaids, jo apzagam veikalus. Zagam parsvara partiku un kastites, ko nekad nepirktu par naudu, ja mums tada butu. Ilze Klinsane gan apgalvoja, ka nopirktu daudz krutaku un lielaku kastiti. Mums bija pasiem savas pistoles, ar kuram, ka apgalvoja pardeveji, mes izskatamies bistami. "Ja, mes apzogam jusu veikalu tagad," atteicam, liekot soma kartejo kastiti. Vel naudu ieguvam ari apgalvojot, ka esam no UK un netiekam majas. Belgi bija mili un savaca mums kadus cetrdesmit eiro. Bijam ari Amsterdama. Un, protams, redzejam sadas tadas grupinas. Mana milaka bija the dwarves. Uz to mes gajam kopa ar darza rukiem un nebijam vilusies. Uldis Rudaks man tagad ir parada Merilinu Mensonu, jo laika, kad vareja verot vina uzstasanos, es mekleju Uldi ambulances. Uldis bija apslimis. Hmm, Hardijs brauca viens pats daudz, daudz stundas, jo izradijas, ka musu ieprieksejais soferis ir nozadzis Ventspils govi, tapec aizturets. Mani milakie celojuma biedri bija Uldis, Harijs un Ilze (jeb Telma, vinai tas patiktu).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nezveers
2005-08-29 15:16 (saite)
bet ne viss, kas ir daļa no manis, ir LABS... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-08-29 17:42 (saite)
protams, ne. nav tadu dalu, kuras visas ir labas. nu, varbut sokolades dalas, jo vinas ir vienadas. bet man patik visas tavas dalas. seviski tas, kuram nekas nav svets.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?