Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2005-08-07 19:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Double faced eals - Zilais valis

tp sporta speles
Kopa ar Vinetu devamies uz sporta spelem tikai otraja diena, ko es tagad loti nozeloju. Jo pirmaja diena esot bijis daudz, daudz forsak. Cela mums notika daudz nelaimes. Piemeram, dudina gribeja mus apmanit, sakot, ka Nemo atrodas Lielupe. Braucam tomer uz Vaivariem, kamer izkapjam Sloka. Pirms tam vel Vinetai ciganu tante saka, ka parraus pizdu uz pusem, jo Vineta negrib, lai vinai izzile.

Mums ierodoties, visi jau ir loti piedzerusies. Daziem ir siekalas uz sejas. Varbut tas tomer ir putas, nezinu. Ar Elinu Kolati esam vislabakie brackas. Jo musu paris loti labi parzin otra partnera trukumus, tapec mak labi tos kompenset. Abas daudz neko nemakam, tapec esam piesardzigas. Mums ar Elinu ari abam iekoz lapsene. Savas koduma vietas liekam kopa, lai iegutu energiju. Pec tam ejam kauties vieta, kur notiek karate paraugdemonstrejumi. Kaujamies loti aktivi pasa prieksa, citi saka, ka tas esot bijis skaisti. Gribam kauties ari ziepes, lai varetu forsi krist uz slapjumiem, bet to mums nelauj. Visu laiku alkstu pec Dzimtas valodas. Esmu gatava uz visu, lai to izdzirdetu.

Apzinati zvanam policijai un liekam mus savakt ka likumparkapejus.

Pasas ejam pie bara un lejam sev dzerienus. Tiesa, tas notika tikai vienu reizi. Ar dzerieniem apsezamies zem galda un kratam parejiem virsu udenus no lietussarga, sakot, ka labak uzreiz visu nokratit, lai velak nelist virsu vel vairak. Tas gan laikam nav seviski gudri, nezinu.

Nozogam arbuzi. Edam to ar rokam. Tapat ka vistas salatus, lai gan ilgi tas neizdodas, jo klat ir viri, kuri piedava daksinas un salvetes. Ta ir vieglak. Ar tam salvetem. Elina met vistas salatus ari Sarmites seja. Tas nebija smuki.

Satieku savu treneri un bijusas basketbola biedrenes, lepni sezot zalite un smekejot. Pec isas sarunas, vinas man jauta, vai es neesmu mazliet iesavusi. Tikpat lepni, cik sezu, atbildu, ka esmu. Esmu jau ari.

Paraleli notiek ari diskoteka. Meginam tur ari piedalities (ka jus domajat, cik reizes izskan "zilais valis" un "piradzin, nac ara?"). Isteniba mes meginam piedalities visur, iznemot sporta speles.

Nakti ejam uz juru. Es viena pati peldu, ik pa bridim man jasaka: "jaaaaa", lai citi zinatu, ka neesmu noslikusi. Parejo vakara dalu pavadu apaksbikses. Es nezinu kadu iespaidu tas varetu atstat uz citiem, tapec nomainu kailas kajas pret kajam dzemperi. Arcijs saka, ka caurums prieksa esot daudznozimigs. Es domaju, ka tik daudznozimigs tas tomer nav.

Valkas viri un dudinas atstaj savu maju, tapec jauta mums, kur nolikt atslegu. Sakam, ka to var drosi dot mums, tapec turpinam dzivot Valkas majina. No rita pamostamies un meginam atrast kadu kalpu, kas atnestu mums mazliet udens. Tadu neatrodam, tapec ietinamies segas un ejam pasi. Par to mums piedraud ar sodu.

Ieperkos ar svesu karti, tapec daudz nakas atbildet, kurs no mums ir Imants. Vienmer es esmu Imants.

No rita jau attopamies krastmala ar vistas ljeshkaam (tas ir kajas. to izdomaja vineta. lai gan pirms vinas to izdomaja Ozols sava dziesma). Del kropla baloza spelejam speli par to, kurs ir vislielakais kroplis. Vislielakais parasti ir tas, kuram limonade tek pa muti ara bez apstajas. Vel ari pavisam vienkarsi ir pirkt prezidentes pili un likt tur stradat pelim. Vel ari smielus var ielikt pudele un pec tam ar tiem saut.

Man nepazuda neviena lieta. Neviena.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2005-08-15 15:01 (saite)
ūdenspīpe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?