Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2013-07-02 18:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Simim
"...Bet es tas neesmu un mierinu sevi, iztēlodamies jau nomedītu mijkrēsli,kas, satīts garum garā ritulī, guļ kārbā. Mans plāns ir tāds:nevis tikai medīt, bet atdot atpakaļ mijkrēsli sev līdzīgiem ļaudīm, tas ir, pilsētniekiem, kas sauli redz norietam, ja vispār to redz. Tā būtu mēmā filma, vai arī ar skaņas celiņu, kurā būtu ierakstītas tikai ar nofilmēto mijkrēsli vienlaicīgas skaņas, droši vien suņa rejas vai dunduru zumoņa un, ja paveiktos, aitas zvaniņš..."


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2013-07-02 18:12 (saite)
Kortasārs "mijkrēšļu mednieks"

(Atbildēt uz šo)


[info]fjokla
2013-07-02 18:50 (saite)
"...diemžēl nevaram jums ieteikt uzsmēķēt, kaut mijkrēslī to darīt vienmēr ir tik jauki, jo kinozāļu viduslaiku aprīkojums, kā labi zināms, prasa aizliegt nodoties šim lieliskajam ieradumam. Toties nepavisam nav liegts ieņemt kārtīgu malciņu no kabatas formāta blašķītēm, ko filmas izplatītājs tirgo foajē

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2013-07-02 18:56 (saite)
Manas filmas likteni nav iespējams iepriekš paredzēt: cilvēki iet uz kino, lai aizmirstos, bet mijkrēslis vedina tieši pretējā virzienā-tā ir stunda, kad mēs sevi, iespējams ieraugām mazliet vairāk atkailinātus, vismaz ar mani tā neapšaubāmi notiek, un tas ir gan sāpīgi, gan lietderīgi. Vaŗbūt arī citiem tas noder, nekad jau nevar zināt."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]simamura
2013-07-02 19:47 (saite)
Man jau stāstīja, cik viņš labs, es tikai vēl neesmu saņēmies. Paldies! Ko lai tagad dod pretī? Te nekā tāda nav.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?