Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-05-28 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nuredzi nu, pēdējā nīgruma tablete vakar izdzerta, tagad fjokla var atgriesties sociālajā dzīvē. Šis rīts jau sācies jauki, kad radi nocēla nabaga grošiņu no darba trases, lai ieturētu aristokrātiskas brokastis Zasulauku stacijā (kad ieiešu likumīgajā vecmeitas vecumā, īrēšu šīs telpas banketam), kas sastāvēja no aizdomīgām kotletēm(iz mjasa lji?), gardiem puķkāpostiem, spirdzinošu kafiju (ne šķīstošu, ne Liepājas)un dažām cigaretēm Zasulauka vējainajā pļaviņā a la "Maskava asarām netic tipa".
Lai gan balss joprojām nazāla (tagad varu Kafku un Prustu piesaukt, mazo pirkstiņu atšāvuse, 61. gada vīnu malkojot), māc vēlme ieklupt Vecrīgas štābu dzīvē, kas drošvien arī jādara būs. vot.
Tas arīdzen viss, bet tabletes tiešām darīja gauži, nezinkāpēc pie blaknēm netika minēts nīgrums un bezceris.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2008-05-28 14:35 (saite)
kaads ir likumiigais vecmeitas vecums? ;)
pie zemitaanu stacijas ar taml iestaadiijums ir. kaa laika bedree uz padomjlaiku kafejniicu. laikam likteniigi mazajaam riigas stacijaam

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-05-28 14:46 (saite)
itkā 27.Pie Zemitāniem manīju vien veikaliņu, bet toties tā piedāvājums, uhtipuhti, kādas neredzētas preces:) bet par tām laikamedrēm, jā, un galvenais, ka tie apmeklētāji arī izskatās tādi, kā no laika mašīnas izkāpuši:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?