Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2007-08-03 11:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
urbānie
Es nevaru saprast- vai esmu pundurīga, mucveida, debīla kroplīte vai tomēr neesmu debīla. pēc ilgiem laikiem nācās izskraidelēt centru un Vecrīgu un saprast- da, Kisa, mi čužije v etom prazdnjike žiznji! Kas tie visi par tādiem cilvēkiem, ko šamie ēd un kur šamie dzīvo un priekškam + tie čortos tērptie, resnvēder-piselīgie rudgalvji ar rīgas kartēm rokās, kur maukumājas ar krustiņiem atzīmētas....Akdies, akdies, tas viss mani dzen izmisumā. Ja tāda ir tā jevropa, tad, danū nafig, v -jopu. Braukšu dzīvot uz Rēzekni. Nopietni. Tur var noīrēt Meistara un Margaritas tipa puspagrabu par LVL 5,00 no sejas. Sākšu gleznot un tamborēt. Dzemdēšu alkoholiķim 7iņus dēlus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shvep
2007-08-03 12:11 (saite)
Izdalu viedokli. Vienīgais - dēli nav obligāti.

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2007-08-03 13:55 (saite)
Vakar kāreiz aprunājos ar vienu Anglijā sen dzīvojošu amerikāni* (pie mūsu cienītās organizācijas atbraucis speciāli šo to notirgot), viņš stāstīja, ka briti ir īpatna nācija un jautāja, ko mēs ar [Bad username in LJ tag] par šiem domājam... nu mēs arī gāzām vaļā visu, ko redzam Vecrīgā, un viņš nosmīkņāja un teica - Yes. You know, you are really seeing the worst.

* - kaut kā vajadzēja pieminēt, ka šis nav iedzimts brits. tai pat laikā arī viņš ir tik daudz ceļojis, ka gluži par tipisku amerikāni arī nenosauksi. trilemma.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

You can touch my tralallā
[info]fjokla
2007-08-03 14:19 (saite)
http://www.maskworld.com/pix/costumes/large/91099-urlauber-fat-suit-tourist-fat-suit.jpg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: You can touch my tralallā
[info]begemots
2007-08-03 15:03 (saite)
Ārprāta zobi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?