Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2007-06-06 11:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Fjokla un turka spalvainā krūc
Anuka pastāstīšu, kur Fjokla tagadiņās izklaidējas. Lūk, portāls, kur iespējama nepārtraukta komunikācija, pārsvarā ar tumsnējiem, turku puikiem (ir jau vēl viskautkādi, bet šitie vairumā), kuri visi , biegās izrādās (kāds pāsteigums), grib sexu...bet pret laulībām arīdzen šamiem iebidumu neesot. Nulūk, tātad, norūpējušies turku puiki, kuri visi kā viens pēc profesijas dakteri. Tagadiņās viens ekZemplārs, pavisam afigelijs kadrs, ar manāmu Napoleona kompleksu, atzinās, ka esot plastiskais ķirurgs! Atceros[info]buks  reiz lielījās ar saviem līgavu medījumiem lielās kaimiņvalsts virtuālajās bērzu birzēs, A viņam tur tik Maškas un Daškas, kājiņa- tā, bruncīc- šitā, bez kādiem profesionāliem navarotiem (75D neskaitās). Tak' es jau sen viņa rekordu pārspējuse, manā kontā, 3iju dienu laikā, tik daudz tumšu precinieku, ka vāks un visi, visi ar medicīnisku ievirzi (DAKTERI) un tātad- ieņem cienījamu stāvokli sabiedrībā!  Hmm, Turcijā ar' šķiet, darbaspēka trūkums, visi dakteri, dakteri... nav kas trubas saliek! Kā teiktu  bārdainais un niknais:" Zavodi stajat, odnji gitaristi v stranje!"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2007-06-06 13:26 (saite)
Vuij dieniņ, tie turki gan ir izglītoti... kuram tad neatteiksi? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2007-06-06 13:33 (saite)
nupatās jau jūtu, ka šitā bodīte būs jātaisa ciet. Tur pa 5iem draudzības uzaicinājumiem minūtē iet vaļā un rakstīt neviens kārtīgi neprot (lai gan dakteri)! Vāks! Bet vajag jau pasauli iepazīt... un sevi parādīt:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2007-06-06 13:58 (saite)
;)) Vajag, vajag - tā nav riktīga sieviete, kas nealkst atzinības! :D
/a tiem dakteriem paprasi, kurā pusē apendicīts atrodas... :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2007-06-06 18:55 (saite)
Tas atkarīgs, vai ķirurgs nav kreilis. Var gadīties gan pa labi, gan uz ziemeļiem no pacienta vēdera (Pēc operācijas protams).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?