wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2022-02-04 20:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izliekoties par profesionāli
Sanāca novērot sevi TV ekrānā. Galvā tā sev neskanu, līdz ar to balss liekas tik jocīga un sveša, kā visos audio ierakstos. Nopietna persona tā nevar izklausīties.
Nākošnedēļ ir vēl viena filmēšana, šoreiz šizets tieši par tēmu, nevis tikai pieskaroties. Nez ir iespējams ie-trennēties izklausīties ne pēc rūķīša? Un zinot manu akadēmiskās izglītības trūkumu, pārvarēt bailes pateikt kaut ko muļķīgu, par teoriju, un profesionāļu acīs izklausīties pēc baltā zvirbuļa vai radīt kaunu visam institūtam?

Amonija hlorīda dūmu testi beidzās ar smaku bez jēgas. Jāatrod cits dūmu avots. Biju cerējusi, ka tā varētu būt viena no lietām, ko rādīt operatoriem. Vismaz man būs ap pusotru simtu tauriņu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-02-04 23:03 (saite)
Pilnīgi neitrāli dūmi ir cietais CO2 - ``sausais ledus`` - iemet siltā ūdenī un ir forši dūmi, bet tie sastāv tikai no CO2 un ūdens un līdz ar to neož.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-02-04 23:43 (saite)
P.S. Drošības tehnika - atceramies ka CO2 ir smagāks par gaisu un tam ir tendence uzkrāties zemās vietās => vajag labu ventilāciju un ne pārāk lielus daudzumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fermenta
2022-02-05 20:17 (saite)
Paldies, šis ir viens no variantiem, ko apsveru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?