wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2017-12-04 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:evlu, izglitiba, lalu, lilu

Tā, lai nogurumam nebūtu, kur atkāpties, uzsāku autoskolu, jo īstenībā ir pēdējais brīdis, jo tad atkal tam ilgi nebūs laika. Rezultātā šajās brīvdienās nodarbības neplānoti no rīta pārcēla uz pēcpusdienu un mani sagaidīja divi bezbērnu vakari, jo pārnākot mājās priecīgais tētis viņus jau bija nolicis gulēt plkst. 19:30.
Bet, pa nedēļu beidzot vajadzētu adventes vainagu uztaisīt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2017-12-04 12:32 (saite)
Es mūsējo pirkšu. Un arī tikai šodien saņemsim. Toties smuks un tepat no rajona. Respect, ka vēl spēj/gribi ņemties ar taisīšanu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2017-12-04 12:43 (saite)
Savādāk žēl, ka mākslas skolā pavadītie gadi iet zudumā. Un audzināšanas nolūki. Bet apsvēru variantu nopirkt zaru pamatni un izdaiļot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-12-04 12:45 (saite)
Ā, nu jā, mākslas skola, tad ir citādāk. Es droši vien pati tītu ar skoču un lamātos, tāpēc mums labāk pirkt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fermenta
2017-12-04 12:47 (saite)
Jums bd pietiek uzdevumu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-12-04 12:53 (saite)
Oi, mums taču ir vēl - bija vesela sapulce par Zsvētku norisi, es tur, protams, nebiju, bet man sarakstīja uz lapiņas - jānopērk kaut kādi 22 vienādi *ūdi, ko laikam likt zeķēs, tad vēl būs ludziņa, kur mans bērns būs Zaķis, tad ir vecāku naudas vākšana audzīšu dāvanām (vecāku sarakste uz 20 meiliem + viens Google Drive spredšīts balošanai - turklāt tā autore balsotājiem nav piešķīrusi piekļuves tiesības). Tad katram ir kaut kāda sniegpārsla jātaisa - un vēl vairāki punkti, ko mana maman tur uz lapas ir sarakstījusi un es vnk līdz galam nesaprotu. Man 7dien atkal komandējums, kad varēšu, aiziešu vnk pie audzītes un pajautāšu, kas no tā visa _vēl joprojām_ uz mani attiecas. Nesaprotu, kāpēc nevarēja vnk noīrēt skaņu veci ar diskobumbu un uztaisīt bērniem disenīti ar saldējuma kokčām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fermenta
2017-12-04 13:09 (saite)
Priecājies, ka ir, kas to dara un organizē! Tā kā piekritu vākt grupas naudu (mēs reizi semestrī sametamies, ko tērēt pēc vajadzības), neviens nemaz neuzskata, ka kādam būtu jāceļ kaut vai auss, lai padomātu, ko tad audzītēm dāvināt. Rīt vienkārši ielikšu viņiem sarakstu, lai balso (mums fb grupa, tur viegli aptaujas ielikt. Un arī tad daļa tikai izlasa, bet viedokli nepauž). Mums vismaz būs koncerts, ko vecākiem nākt skatīties. Un ja gribam, pasēdēšana pēc tam, kur lielākā daļa bērnu drudžaini ēdīs saņemtās dāvanu paciņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?