wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2014-09-10 21:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:doterra, lalu, lilu, sila

Pieturpunkti (turpinās)
Šīsdienas jaunie stiķi
Esot nokāpusi no matrača (aka izkāpusi no mūsu gultas) ar kājām pa priekšu. Parasti viņas izkāpšanas stratēģija ir pierāpot pie malas, pieplakt ar krūtīm, nolikt rokas uz grīdas, parāpot uz priekšu un no sāna nolikt arī kājas uz grīdas.
Vakara putru ēd pati ar karoti un reizēm ar otru roku, lai piepalīdzētu nonākt karotei mutē iegrābas tieši karotē. Šodien viņa saprata, ka pirksti pēc tam ir garšīgi un vakariņas ieilga, jo nācās laizīt pirkstus, kā īstenam kārumniekam. Varbūt tas saistīts ar putras nomaiņu, šī liekas saldāka.
Uz deviņiem mēnešiem - 9,5kg un 73 cm svarīga.

Par eļļām
Savus piedzīvojumus sāku pārrakstīt arī cibā. Šeit - [info]immortelle.
Bet vēl tomēr pastāstīšu vienu lietu (jo manis lasīto cibiņu vidū ir daudzi, kas ar sāpošām mugurām mocās): staigājot ar slingu, bieži vien vakarā spranda ir savilkta tā, ka galva grib sāpēt (protams, mīļotā stingrās rokas ir burvīgs risinājums, bet ne jau vienmēr viņam pietiek spēka mani izmasēt), tad nu mans jaunums ir PastTense eļļu maisījums ar rullīti muskuļu atslābināšanai un stresa mazināšanai. Strādā burvīgi. Noņem arī galvassāpes. Palīdz mīļotā savilktajiem pleciem (kurus izmasēt man nepietiek spēka nevienā mirklī). Mums abiem ādu vienmēr ir dzesējis, ir cilvēki, kuriem esam devuši mēģināt, kas teikuši, ka viņiem silda. Ja vari, atbrauc ciemos, uzsmērēšu, lai vari izbaudīt :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nesshux
2014-09-12 12:42 (saite)
tur par eļļām paeksperimentē ar fonu/burtu krāsu. Pašlaik diezgan grūti lasās ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2014-09-15 21:26 (saite)
done :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?