wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-05-18 11:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hiperaktivitāte. Un paātrināta sirdsdarbība, skaitot sitienus minūtē.
Damn, i feel good!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]verners
2007-05-18 13:17 (saite)
Vai tik vēlāk nenāksies atmaksāt par tagad extrā iegūto enerģiju. Tā pat kā ar narkotikā, ja nemaldos amfetamīns un citi stimulātori dod itkā daudz vairāk, extrā enerģijas, izturību utt, bet vēlāk kad ir izsmeltas savas iekšējās rezerves jūties nežēlīgi noguris, izsmelts. Friči 2.ww laikā mēdza dod amfetamīnu saviem karavīriem lai frontē varētu izturēt. Sajūtas esot tā, ka tu guli slapjā grāvī, bet dzirdi visu, nesalst un enerģijas ir tik daudz.
Kādā no militārajiem pētījumiem par karavīru izturību, bija teikt, ka aptuveni mēnesi, nepilnas 20 dienas kareivji spēj pārslodzē darboties, pēc tam strauji samazinās izturība utt. Kaut kā aptuveni atceros, pirms ilga laika lasīju to sakarīgo darbu. Būs laikam jāatrod tas pētījums atkal, bet man godīgi sakot patīk noslogojums. Tad sāku saskatīt baudu pārtikā, miegā un labā literatūrā retajos brīvajos brīžos. Dodiet tikai man to un es gāzīšu kalnus.

Kāda tad ir tava enerģijas receptes?
Es agrāk meklēju ko līdzīgu. Izmantoju n-tos Red Bull, askorbīnskābi un visādus citātus koncentrētus produktus lai spētu ilgstoši uzturēt maksimālo darba ražīgumu, neatlaidību un morāli. Vismaz pēc sevis saku, ka man liekas, ka tieši morāle ļoti daudz ko spēj izšķirt un ietekmēt. Pārējais tā mazliet sekundārāk, bet arī nozīmīgi.

Veiksmi darbos!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-05-18 17:03 (saite)
Man galvenais ir skaļa mūzika, kurai dziedāt līdzi un kura rada tādu nelielu agresijas stāvokli. Un tad galvenais tikai neļaut tam tonusama atslābt.

Jā, kā biologs zinu, cik tas viss, ko šobrīd daru ir slikti un, ka tā pret sevi attiekties nedrīkstētu, taču, nupat esmu aizrāvusies un vai nu to visu paveikšu, vai palūzīšu.

Un kā tāds izaicinājums sev, noteikt savu spēju robežu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2007-05-18 17:29 (saite)
Our only limitations is because of imperfect physical form. The mind is theoretically omnipotent and limitless entity.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?