wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-02-07 13:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:noguris un sapņains
Mūzika:pie sevis dziedu par trako pasauli
Entry tags:biofaks

sapņoju ar vaļējām acīm un redzu
Sēžu datormācības stundā, kamēr pasniedzēja balss aizvijas nebūtībā gar manām ausīm. Laiku pa laikam uzmetu acis projektoram ar powerpointa prezentāciju, lai piefiksētu, ka zinu tās lietas. Sāksies programmas, kas paredzētas biologiem, pie kurām mēs neesot strādājuši. Vismaz būs kas jauns. Apmeklētas visas nodarbības un laikus nodoti darbi un garentēta automātiskā ieskaite ar 9. Bet es taču varu pacensties. Vai arī izvēlēties un šo kursu neapmeklēt.
Nogurums. No rīta vēl miega pilna, 5:20 noslēdzu modinātāju, lai celtos, pabrokastoju, spītējot salam un slidenām ielām aizgāju līdz pieturai, līdz pie manim nonāca doma, ka jāiemet acis lekciju sarakstā un to, ka tieši šodien pirmā nodarbība nenotiek. Un tā nu čāpoju atpakaļ un priecājos, ka gultu biju pametusi nesaklātu nelielās pagulēšanas dēļ un uz pusotru stundiņu varētu ieslīgt miegā mūzikas pavadībā.
Domāju par savu māmiņu. Par to, ka viņai nepatiktu, ka šodien kāpu mašīnā pie sveša onkuļa. Vienkārši atkal vienatnē salstot pieturā apstājās mašīna, kas piedāvāja aizvest līdz Rīgai. Braucējs bija jauks. Un no mana rajona. Sieva, 7 gadus veca meita, savā laikā strādājis Zviedrijā, Norvēģijā... smiekli un tuvošanās Rīgai ar 110km/h. Jā, varbūt bīstami. Bet savā ziņā man apnicis dzīvot pareizi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]verners
2007-02-07 13:29 (saite)
Man arī dažkārt garlaiko pasniedzēju balss tembrs, kurā viņi stāsta vispārrinātas lietas. Tā mani garlaiko, bet kad ierunājas par kādu tiešām intresantu lietu, tad gan aizdomājos un ieklausos.

No tava rajona? Nu nu, un kurš tas i, ka tik agri jāceļas lai tiktu uz Rīgu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-02-07 22:00 (saite)
Man šajā lekcijā sakrita gan vienmuļa balss, gan temats, ko pārzinu un tad varēju nodoties miegainiem apcerējumiem.

Es esmu no Vidzemes Šveices :) Sigulda, bet kā jau visas pilsētas arī tā ir sadalīta mikrorajonos. Sava stunda divdesmit aiziet ceļā. Lai laikā nonāktu uz pirmo lekciju, man autobuss 6:35 attiet no pieturas, tā ka no rītiem ilgi gulēt nesanāk un tā kā pēc iekšējā pulksteņa sevi uzskatu par pūci, tad ar naktsmieru tā švakāk ir. Bet šodien uzzināju, ka apdāvinātie guļ tikai kādas četras stundas diennaktī, bija iemesls pasmaidīt, jo arī mans miega ilgums parasti iznāk tik liels.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?