wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-02-01 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:"Dzejnieka karnevāls"
Entry tags:l.a.

meistardarbnīcas...
Laba diena 2007. gada meistardarbniicaam saakoties!

Izsuutu elektroniskaa veidaa nodarbiibu grafiku un teoreetisko kursu aprakstus. (Tiem, kas uznjemti dramaturgjijas meistardarbniicaa, atziimeejiet, luudzu, ka pirmaa Stumbres meistardarbniicas nodarbiiba paarcelta no 3. februaara uz 10., telpas numuru zinjoshu veelaak.). Taapat pievienoju informaaciju par citiem "Literaaraas Akadeemijas" projektiem, kas jums vareetu buut interesanti.

Pirmaa kursu nodarbiibu diena sho sestdien 3. februaarii.
No 10:00-13:00 Janiinas Kursiites lekcijas dzejas teorijaa (201. telpa).
No 13:00-14:00 pusdienu paartraukums.
No 14:00-17:00 turpinaas lekcijas (201. telpa).
No 17:00-17:30 kafijas pauze.
No 17:30-19:00 Kaarlja Veerdiņa dzejas meistardarbniica (210. telpa).

Peec shaada principa darbs arii paareejaas sestdienas. Ja jums liekas, ka pus stunda starp lekcijaam un meistardarbniicu ir paaraak iiss laiks, varat meistardarbniicaa vienoties par saakshanu veelaak.

Lekcijas visiem ir kopiigas. Meistardarbniicas - tiem, kas tajaas uznjemti. Juus varat izveeleeties, kuri lekciju kursi juus interesee. Ja nokaartosiet arii paarbaudiijumus, tie ar attieciigajiem krediitpunktiem tiks ierakstiiti juusu papiiros. Peedeejais aspekts vareetu buut interesants tiem, kas kaut ko studee vai domaa studeet Universitaatee vai tajaas augstskolaas, kam nosleegts liigums ar Universitaati par savstarpeejo kursu ieskaitiishanu.

Pie pievienotajiem teoreetisko kursu aprakstiem nav Literatuuras menedzhmenta. Ar dekaani ir runaats, ka septembrii shaads kurss tiks piedaavaats filologiem kaa C daljas kurss un jums buus iespeeja to noklausiities.

Tie, kas iestaajushies meistardarbniicaas pirmo gadu, luudzu atsuutiet man savu fotograafiju un nelielu viziitkarti, kas veidota peec pielikumaa pievienotaa parauga.


P.S.
Shobriid Kino Forums raada filmu "Izdomaataa dziive". Domaaju, prozas un draamas meistardarbniicas daliibniekiem taa vareetu izraisiit zinaamu interesi.


Ja rodas kaadi jautaajumi, droshi prasiet,
Ronalds Briedis



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romance
2007-02-01 14:46 (saite)
he, es ar gribēju pieteikties, bet beigās pārdomāju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-02-01 15:27 (saite)
nu, tās ir manas sestdienas turpmākā gada garumā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?