Kuets Kotkins ([info]felipe) rakstīja,
@ 2010-01-19 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bob Dylan & The Band - Too much of nothing
Entry tags:wtf

LDz 90
Vienmēr esmu sajūsminājies par Latvijas sabiedriskā transporta sistēmu. Zinu, ka citur ir vēl sliktāk, bet tas man diezko neinteresē, esmu egoists. Nedzīvojam taču Indijā, Āfrikā vai vēl kādā eiropeīdās rases pārstāvim pavisam nelabvēlīgā vietā. Eiropa vai zinies.
Braucu vakar ar vilcienu uz Rīgu, viss ok, rēķinos, ka apmēram 45 min ilgā laika posmā būšu sasniedzis vēlamo gala mērķi (btw tas ir pat nedaudz ātrāk kā braucot ar auto, īpaši pēcpusdienās).
Lasīju savu grāmatiņu, klausījos mūziciņu un īpaši neiedziļinājos apkārt notiekošajā. Tad vienā brīdī piefiksēju, ka vagonā tiek nodzēstas gaismas, paliekot tikai avārijas apgaismojumam, vagona durvis vaļā, apsilde izslēgta, stāvam Šķirotavas stacijā. WTF? Protams, vagonā nav konduktores, neviens neko nesaka, nekas nenotiek. Tā nostāvējām aptuveni 15 min, vilciens sāka vilkties uz priekšu, tikām nedaudz tālāk par pieturu "Vagonu parks", kad vilciens atkal apstājās, tikai šoreiz ar aizvērtām durvīm. Nostāvējām vēl apmēram 7 minūtes.
Es saprotu, ka var gadīties dažādas tehniskas kļūmes ( lai gan tas bija "jaunais" vilciens, pieredze liecina, ka tiem bieži mēdz būt tehniskas nebūšanas), saprotu arī, ka mašīnisti ir slāvi un lielākajā daļā gadījumu tiem sagādā problēmas pat vārda "Ikšķile" izruna, bet kaut kādu informāciju kaut vai ar konduktores palīdzību tomēr varētu nodot, nav forši, nesniedzot nekādu informāciju, vnk stāvēt uz vietas un galamērķi sasniegt ar vairāk kā 20 min nokavēšanos.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kolbiri
2010-01-19 14:10 (saite)
Šķirotava! Viena no tām "pasaules gala" stacijām, heh.

(Atbildēt uz šo)


[info]louise
2010-01-19 18:15 (saite)
man gan ne reizi nekas tāds nav gadījies
(vismaz tā liekas)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]felipe
2010-01-19 21:29 (saite)
Maršrutā Rīga - Ogre līdzīgas situācijas ir bijušas vismaz 2 pedējā pusgada laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pm
2010-02-07 22:20 (saite)
reiz bija pilnīgs wtf ar Dzintaru staciju, kuras...nebija. ja es nebūtu dzīvojis turpat netālu no dzimšanas, nekad neatrastu dzelzceļa staciju tumšā rudens vakarā ar izslēgtu ēkas apgaismojumu, perona apgaismojumu un visu pārējo. vilciens piestāja tumšā nekurienē paredzētajā laikā, kad jautāju kontrolierei, teica, ka neko neesot manījusi un stacijai esot jāfunkcionē kā parasti. līdz šai dienai nesaprotu, kas īsti tas viss bija.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?