باب ([info]dooora) rakstīja,
tas, ka cilvēki principā ir spējīgi savākties, lai ietekmētu ārpasaulē, vismaz jau savā rajončikā notiekošo, ir visnotaļ apsveicami — ja bez atklātas vai slēptas agresijas.
kas notiktu bankā, makdogaldā vai jēkabielā ar ļegalkas metōdēm? pret spēku izsauktu vēl štengrāku pārspēku, kas brīvprātīgos kārtības sargus izlingotu dažus kvartālus tālāk.
”oficiālā vara” izskatās oficiāli apdirsusies, jo nespēj papīriskā ļegalkā to visu noregulēt, par spīti visiem tiem reklāmrakstiem, ka nu viņiem ir pāvesta bulla, kas ļauj aizliegt karija pulveri uz aizdomu pamata. bullšits. ejiet, lūdzu, un izņemiet latvju namamātes iecienīto Vegetu no plauktiem, ir aizdomas, ka mononātrija glutamāts arī nav nekāds dzīvības eliksīrs. bet tos maisījumus, cik var lasīt, izņem uz ekspertīzi. VISUS. tas maisiņu skaits tur allaž papŗāvs, tad jau viens otrs to draņķi pīpā. lai ar neviens lāga nezin, kas lācim ānusā.
joprojām domāju, ka visi ir brīvi un gudri lietot fiziskā un intelektuālā uzturā jebko pēc saviem uzskatiem. gudri — ja ir spējīgi izdarīt informētu izvēli. tikai ar to godīgo informāciju situācija ir pabaisa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?