03 Maijs 2018 @ 21:56
 
Nu nezinu, kas jums tur ar tā, reņģēm, bet šovakar saccepu pusspainīti, piemoreiz mūžā, un nekas - viss aplam diskrēti, ne tā kā tajās reizēs, kad kaimiņi cep karbonādes.
 
 
( Post a new comment )
[info]romija on 3. Maijs 2018 - 22:09
Ha, ko piedzēri?
(Atbildēt) (Link)
[info]mansgan on 3. Maijs 2018 - 22:27
pirmkārt, izmantotā eļļa. cepšanas režīms/kultūra. nosūcējs :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]bozena on 3. Maijs 2018 - 22:55
Un deguna jūtelīgums! :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]zum on 4. Maijs 2018 - 07:17
Pusi spaņņa? Tas ir 5 litrīgu kvantumu? Tu viņas marinēt taisies?
(Atbildēt) (Link)