22 Janvāris 2016 @ 12:12
 
Ziemassvētku amnestijas laikā, atbanoju visus savus feisbuka frendus (jā, arī tevi!), jo, galu galā, piedošanas laiks, un bez tam, godīgi sakot, vairs neatminējos par ko katrs bija kritis nežēlastībā. Dienām ejot pamazām sāku atcerēties, ko kurš bija nogrēkojies...
Piemēram, pilsonis, kurš visu dienu (darbadienu, protams, jo brīvo laiku viņš, jādomā, pavada saprātīgās nodarbēs) pārpublicē saites uz ziņām, ka Putins to un Putins šito. Hallo?! Es visnotaļ piekrītu, bet vai visu laiku jāuztur sevi un citus tonusā? Vai nevar ieviest sarakstiņu melnā piezīmju grāmatiņā, vienreiz par visām reizēm atzīmēt kā bezcerīgu gadījumu, un pievērsties kam citam?
Citi atkal par bēgļiem. Viss tas pats, kas minēts iepriekšējā rindkopā... Runājot dzejnieces vārdiem, zajebalo!
Un tad visi tie spied laik un šāre, un laimē princesi Čīkstīti par sievu un pusi Getliņus pūrā... Labi, saprotu pārdesmit eiro dāvanu karti ik pārnedēļu no alkohola lieltirgotājiem - tas viņiem kā spļāviens jūrā. Tāpat ekskluzīvu pārsimts eiro vērtu tamborētu putekļu lupatiņu no hipsteru startapa - tāpat neviens nepērk, un visādi uķi-puķi ir viņu būtība. Bet lapa, kurā nenotiek nekādas biznesa aktivitātes, pat netiek reklamēts balvu sponsors, tikai nepārtraukti izlozē televizorus, viedtālruņus, un visu citu, uz ko kādam varētu iemirdzēties acis... Vai kāds parēķina, kur tajā visā ir bizness? Vai tas vispār varētu būt rentabli, un, ja nav, tad kāpēc lai kāds tērētos, un vai vispār tērējas.
 
 
( Post a new comment )
[info]shelly on 22. Janvāris 2016 - 12:50
"laimē princesi Čīkstīti par sievu un pusi Getliņus pūrā" - like!
(tas, ka tu esi mani izdzēsis, tevi neglābs!)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 22. Janvāris 2016 - 13:26
Jā, uz princesi Čīkstīti laikam bija Tavs kopīraits. Sorī!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]shelly on 22. Janvāris 2016 - 14:23
Diemžēl nē. Bet tu taču neesi mani atfrendojis, biedētājs tāds!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 22. Janvāris 2016 - 14:25
Ne viss, ko rakstu cibā, atbilst notikumiem reālajā dzīvē. ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]auksts_entelekt on 22. Janvāris 2016 - 14:32
nav tak obligāti jābloķē un jāliek cilvēkam saskumt, ka Tu tāds, kurš netur roku uz pulsa. Heido! Tas ir zelta risinājums. Cilvēks turpina piespamot telpu, bet nemaz nenojauš, ka es to visu neredzu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 22. Janvāris 2016 - 14:36
Nu, jā, pilnībā Tev piekrītu! Un tieši šo darbību arī tiku domājis.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]ernuerna on 22. Janvāris 2016 - 18:16
uz mani šis neattiecas :D
(Atbildēt) (Link)
[info]_re_ on 8. Februāris 2016 - 09:30
Ar bling bling tb aifonu izlozēm tiek attiecīgajai lapai savākts lērums laiku, bet pēc tam tā tiek notirgota kādam reklamēties gribētājam jau kā gatava lapa ar tūkstošiem sekotāju, tikai nosaukums jānomaina.
(Atbildēt) (Link)