: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 18., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:38
nekad neslēdziet darba līgumu uz noteiktu laiku - tas ir pārāk liels stress, kad sāk tuvoties beigu termiņš.
mutiski apliecinājumi nenes pietiekami lielu ticamību, jo vispār es domāju, ka - ja viņi mani grib, tad viņu interesēs būtu kaut kā nodrošināt manu palikšanu, citādi nākamajā dienā pēc līguma termiņa es taču varu būt jau citā uzņēmumā. ko es negribētu, jo man patīk te. bet that's not the point.

jā, darba likumā nav noteikts, ka vajag mēnesi iepriekš par kaut ko informēt, kas būtu saprotams situācijā, ja jau sākotnēji nebūtu teikts, ka šis līgums pēc tam pārvērtīsies par līgumu uz nenoteiktu laiku. bet kad tad to plāno pateikt?

i'm stressed.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]resort
Date:18. Jūlijs 2023 - 12:50
(Link)
A tu nevari tā viņiem uzkrītošāk izvērtēt citas iespējas?
[User Picture]
From:[info]f
Date:18. Jūlijs 2023 - 13:02
(Link)
es esmu diezgan atklāti prasījusi, kādu viņi redz manu nākotni te, un esmu saņēmusi mutisku apstiprinājumu, ka palieku. bet, ņemot vērā, ka mani atlaida iepriekšējā darba vietā 3 dienas pirms pārbaudes laika beigām, kā no zila gaisa, tad es vairs nevienam neticu.
[User Picture]
From:[info]resort
Date:18. Jūlijs 2023 - 13:10
(Link)
Nu ko tad, meklē jau nākamo darbu, un tad nostādi fakta priekšā.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:18. Jūlijs 2023 - 13:34
(Link)
Es varbūt sākumā pajautātu, sak, baigi gribās to papīru parakstīt. Nu tā in your face. ja arī tad neprotas, tad nu jā, cv.lv
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:18. Jūlijs 2023 - 13:45
(Link)
Saprotu, ka ir tizli, bet, ja saka, ka paliec, tad vari ticēt, ka paliec. Īpaši ja tas ir liels uzņēmums vai valsts iestāde, kur vienkārši visi procesi notiek LĒĒĒĒĒĒĒNNNNNIIII.
Es pati tikko biju tizlā situācijā, kur manai darbiniecei, kam ir terminētais līgums, tas bija pagaidām vienkārši jāpagarina līdz gada beigām esošā budžeta ietvaros un personāldaļa to vilka garumā līdz burtiski pēdējai dienai līdz esošā līguma beigām. Jo tagad esot atvaļinājumi un jāraksta visi rīkojumi par tiem un tie esot prioritārāki. Mierināju, cik varēju, ka ar visām vadībām viss ir mutiski saskaņots, bet bažas pilnībā saprotu.
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:18. Jūlijs 2023 - 22:04
(Link)
šajās situācijās ir dzirdētas arī par otru koka galu, kad priekšniecība priecājās, ka atnācis vērtīgs kadrs un šis 12:00 paziņo, ka neturpinās sadarbību pēdējā dienā :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:19. Jūlijs 2023 - 11:19
(Link)
lūk, lūk, man tāda sajūta, ka viņi aizmirst, ka pēc pēdējās darba dienas nāk nākamā diena un tu taču nepārvēties kaut kādā prānā pēc tam.
[User Picture]
From:[info]f
Date:19. Jūlijs 2023 - 11:17
(Link)
redz, kad mēs tā runājam, es sāku atcerēties precīzus vārdus, un tie vienmēr tādi politkorekti drīzāk. septembrī vajadzētu atgriezties darbiniecei, kuru es aizvietoju, kamēr viņa bka. skaicka atlaist nevar, kamēr bka. tādi trādi rīdi.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:19. Jūlijs 2023 - 11:40
(Link)
Tad droši vien vajag plānu B, jo nav teikts, ka uzņēmums vai iestāde var atļauties paturēt jūs abas.

> Go to Top
Sviesta Ciba