|
Decembris 21., 2021
13:14
ko vispār dara ar muskatriekstiem (garšvielu)?
upd. cik jūs zinoši! gracias!
|
Comments:
Vajag piparkūkām, pāris kūkām, kā arī labi der dažādu vīraku maisījumu veidošanā!
piparkūku garšvielas, pie visa veida ķirbjiem, arī kafijas.
Lieku klāt vārītajiem krēmiem/pudiņiem/pildījumiem uz olu bāzes, pievienoju drusciņu siera kūku pamatnēm kopā ar kardamonu un kanēli
Var mēğināt apreibināties, taisot tādu kā ļoti ļoti stipru kafiju no beramā un biezumus uzēdot pa virsu. Kā to panākt no pašiem riekstiem, nepateikšu. Efekts apšaubāms, bet kā ar daudzām citām vielām pēc tam pa virsu uzpīpējot zāli atšķirība ir manāma.
liek pie gaļas ēdieniem. nu, un saldajiem visam, kam vajag sildošu, piparotu vai maigi pikantu garšu. karamelizētiem sīpoliem. pie kūkas liek, ja cep melno princi
| From: | nova |
Date: | 21. Decembris 2021 - 20:41 |
---|
| | | (Link) |
|
Lazanjas bešamela mērcē; kotletēs, visur,kur tītars jebkādā veidā
Ooo, kartupeļu biezputrā lieliski, lieliski garšo, vienmēr lieku! Bet ar muskatriekstu nedrīkst pārspīlēt. Un jārīvē no vesela, nevis jāber no paciņas gatavo malto, starpība, manuprāt, ļoti jūtama. |
|
|
Sviesta Ciba |