: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 4., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:31

(16 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:4. Augusts 2021 - 11:39
(Link)
Manējie (5 ar pusi un 3 gadi) gan gaida, kad tiks uz dārziņu. Kalendārā strīpo dienas ārā. Gaida, kad atkal varēs ar draugiem spēlēties un izpētīt dārziņa mantas. Esmu beidzot viņiem apnikusi. 🤣😂🤣😂
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:4. Augusts 2021 - 12:57
(Link)
Akdies, cik ilgi tie sīči mājās jāmarinē un cik tieši garlaicīgi jāuzvedas, lai viņi strīpotu dienas? Recepti studijā, es arī tā gribu!
[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:4. Augusts 2021 - 13:20
(Link)
Nu es esmu bijusi ar viņiem mājās pirmos 3 viņu dzīves gadus. Es gaidīju, kad viņi būs gatavi iet uz dārziņu un būt ar vienaudžiem. Nelauzu un nespiedu to darīt maziņiem.
Nedomāju, ka es kā mamma esmu bijusi sliktāka par apmaksātām auklītēm. Esmu vedusi gan uz baseiniem, gan dziedāšanām, gan zīmēšanām, gan spēļu grupiņām. Par ikdienas aktivitātēm ar zīmēšanu, veidošanu, šūšanu, riteņbraukšanu utt. nemaz nerunājot.
Bērns labprāt dara dažadās lietas, kad ir tām gatavs - atteikšanās no krūts, podiņiešana, ēšana... tieši tā pat ar dārziņu. Recepte- ir ieklausīties laikam. Nezinu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Augusts 2021 - 13:31
(Link)
es atkal vienmēr jūtos slikti, kad redzu, ka citas mammas ir izvēlējušās palikt ar bērniem līdz 3 gadiem, neskatoties uz finansēm. jo tā jau viss labi un skaisti, bet pēc 2 gadiem taču beidzas pabalsts.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:4. Augusts 2021 - 17:20
(Link)
Ir, kam alga nesedz visus izdevumus, ja bērnu dod auklei (transports, pusdienas pašai+aukle ar visu līdzfinansējumu). Rīgā ļoti daudzas tādēļ plāno visus bērnus +- reizē vai atgrižas (citā) darbā kad bērnam 4+ gadi un bd pienācis.

Mani sāka pašvaldības bd nepilnu 4 (3g10mēn), un 1g 10 mēn, kas bija par agru, bet ja rinda pēkšņi iestājās ar brāļa prioritāti un atsakoties jāgaida atkal no jauna, arī stulbi. Pirms tam viens pagāja privātajā bd, visus 3 nevaru pat iztēloties
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:4. Augusts 2021 - 15:02
(Link)
Nu skaidrs, esmu visu neglābjami nokavējusi.
Pilnīgi ticu, ka vēlākas dārziņa gaitas korelē ar labprātīgāku turp došanos. Bet arī es bez pabalsta to varētu atļauties visai nosacīti.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Augusts 2021 - 15:11
(Link)
(gotcha!)

> Go to Top
Sviesta Ciba