: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 7., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:18
palasīju atpakaļ savus ierakstus. ak dievs, es pat pati sevi tajos tracinu. esmu absolūti pārlielījusi dzīvē notiekošo, un neesmu to rakstīšanas brīdī pat pamanījusi. starp citu, tas laiks, kad E aizmiga pats, ir pagājis un aizmirsts kā nebijis. kopš ir atbraucis tētis, viņam ir strauji palielinājies vārdu krājums, bet lielākais pārsvars ir krievu valodas vārdi. svarīgākais jau gan jau, ka vārdi. tad vēl tagad ļoti bieži ir "mamma nē". tētis ir, nevienu nevajag, ej prom. kinda ērti dažbrīd, jo arī pamperi drīkst mainīt tikai tētis. bet dažreiz  nav ne ērti, ne forši, kad tev brēc virsū, ka "mamma nē". arī aizmigšana notiek labākajā gadījumā desmitos vakarā, no rīta viņš neizgulējies un uz visu atbilde ir "nē". un lai būtu pilna buķete, viņš ir atklājis multenes. downward spiral.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:7. Janvāris 2021 - 21:40
(Link)
Tas "mamma nē" ir, protams, kinda ēŗti, bet patiesībā tas ir šausmīgi. Vajag drāšu nervus, lai nesāktu likties, ka Tevi pat Tavs bēŗns nemīl.
Mana metode savulaik - es sāku demonstratīvi interesēties par ko citu - par visu ko citu. "Nē, es jau nemaz te neatnācu pie tevis, manas savas darīšanas, netraucē". Nu, apmēram, kā mēģinot nocepēt džeku. Šausmīgi, bet tas strādā.
[User Picture]
From:[info]au
Date:7. Janvāris 2021 - 21:45
(Link)
Ūpim mīļākais vecāks ir tētis, nu jau Āpsim arī, man palicis tikai mazākais.. hehe
bet tas tik loģiski - mēs ģērbjam, dodam ēst, kārtojam mantas bērnudārzam, atceramies par ziemas drēbēm jau vasarā, bet atnāk tētis, kopā saliek puzli un ir vakara varonis :) bet lai jau, tāpat pa īstam mamma vismīļākā (to var novērot, piemēram, pēc stiprām traumām - mammai uz pleca paraudās)
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:8. Janvāris 2021 - 09:40
(Link)
Manējais ir memmītis, jo tētis daudz ko neļauj un bieži ierēc par bērnu
[User Picture]
From:[info]217
Date:8. Janvāris 2021 - 14:09
(Link)
jā, jā, man sākumā bija grūti pierast, ka tad, kad es mēģinu kko darīt, tiek bļauts "tētē tētē", bet jā, tad kad jāmaina smirdīgā kaka, tad varbūt labi pat ka tā :D

ievēroju, ka pa decembri, kad R. bija brīvdienas vairāk, un viņš bija biežāk mājās, tas mamma/tētis līdzsvars nedaudz sabalansējās, bet tad šonedēļ ka aizgāja pirmdien/otrdien uz visu dienu prom, tā atkal tikai tēte, tēte

bet nē periods kkad beidzas kā tāds, nu pilnībā nē, bet paliek vieglāk, sāk atkal teikt jā kkad

> Go to Top
Sviesta Ciba