: who's that girl? - : twinkle twinkle

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 27., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:20 - : twinkle twinkle
un es zinu, ka glam_our iet pavisam čābīgi ar miega jautājumiem (krustoju arī īkšķus, ka kopā gulēšana šo lietu ir manāmi vērsusi par labu), un tālāk sekojošais nekādīgi nav domāts izmantošanai salīdzināšanas nolūkos.

man ir paziņojums visai pasaulei, kura patiesums, cerams, nemainīsies pēc ieraksta veikšanas un tādas bazūnēšanas, BET - pēc viena gada un nepilnu 10 mēnešu dzīves mana atvase ir ļāvusi man piedzīvot to, ko, kā man likās, citi vecāki ir piedzīvojuši jau sen (vismaz tie, kas lepni rakstīja par sleep training jau no 8. dzīves nedēļas iekš motherfarfromhome.com) - patstāvīgu aizmigšanu uz nakti, wait for it, man izejot no istabas! daudz izsaukuma zīmju!

ceturto vakaru pēc kārtas es pasaku viņam ar labu nakti, sabučoju (ok, šis notiek vairāk par vienu reizi pēc kārtas), tad saku viņam "atā! atā!", viņš man atbild ar to pašu, es izeju no istabas, aizveru durvis un dodos uz vannasistabu mazgāt seju, klusībā metot kauliņus "aizmigs vai neaizmigs?" un aizmieg. aizmieg! es jau biju domājusi, ka šis brīdis nekad nepienāks. un šķiet, ka mana iziešana no istabas ļauj viņam atrāk atslābināties un aizmigt. bet varbūt vienkārši pienāca viņa laiks. es nezinu. bet - mommy needed that. paldies.

bet uz jautājumu, vai viņš ies uz podiņa, es saņemu skaidru "nē", un mēģinājumi pierunāt novilkt bikses, pirms sēsties uz podiņa, beidzas ar asarām un kliegšanu. viņš ir ar mieru apsēsties tur tāpat, biksēs, bet vilkt tās nost? "nē, nē, nē".

un jau nu kāds grasās iznest ārpus cibas šo informāciju, tad gribu pareklamēt šampanieti (nē, nav no šampaņas, kāds kauns) "svetskoje zolotoe" - tikai 8 grādi, bet ļoti labs.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]217
Date:27. Novembris 2020 - 22:37
(Link)
ahaha par to podiņu, šeit tas pats, apsēdīsies, kad vajag bet zeķubikses un pamperi nost ne par ko. :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Novembris 2020 - 22:41
(Link)
lai būtu pavisam forši, pavisam nejauši esmu uzzinājusi, ka otrs puisītis no grupiņas ne tikai sēžas uz podiņa kā nākas, bet tur arī čurā iekšā! no pressure.

cerams, ka iemācīsies, pirms veikalā beigsies viņa izmēra pamperi...
From:[info]polija
Date:29. Novembris 2020 - 04:17
(Link)
Hi, hi - un tad pienāks pusgadu vēlāk tas vecums, kā, nē, nē - nekādā gadījumā netaisi durvis ciet!
:D
Bet nu parasti jau ātri aizmieg..
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Novembris 2020 - 21:17
(Link)
kas tur ar to durvju vēršanu?
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:29. Novembris 2020 - 20:05
(Link)
Klau, tev vispār pilnīgi nekad nav jākautrējas rakstīt kaut ko par labu miegu, tikai tāpēc, ka šeit tas ir slikts (un paldies tev par atbalstu komentāros!).
Man vispār neskauž vai neapbēdina, mani uzmundrina fakts, ka var būt arī citādi un skaidrs, ka, agrāk vai vēlāk, šeit arī būs citādi!
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Novembris 2020 - 21:16
(Link)
būs arī jūsmājās citādi, pa ļubomu. un skaidrs, ka neviens nevar pateikt, kad, bet cik labi, ka te var, ehm, par to parunāt :)

man jāteic, ka nudien izskatās, ka tā mana sēdēšana viņam pie gultas, muguras glaudīšana & stuff viņam traucēja aizmigt :D ne visu laiku, protams, bet tad, kad ierastā metode, kas tik labi strādāja vēl iepriekš, sāka nestrādāt un aizmigšanas procedūra kļuva ilgāka par 40 minūtēm, laikam viņš jau tad bija gatavs aizmigt bez manis.

> Go to Top
Sviesta Ciba