: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 28., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:49

(61 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]au
Date:28. Oktobris 2020 - 18:25
(Link)
Ūpis man izmaksāja tik, cik paaugstināta komforta istabiņa man un vīram. Otrajam/trešajam ņēmu vecmāti ar līgumu, jo man gribējās, lai viena vecmāte noķer visus manus bērnus, bet tā jau man tāda personiska izvēle. Resp. - nav nekā tāda īpaša, par ko būtu jāmaksā.
(Es gan neko nezinu par atsāpināšanām, manā burbulī neviena nav lietojusi)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:28. Oktobris 2020 - 18:48
(Link)
katrā otrajā ierakstā šajā diskusijā atkārtoju, ka runāju par situāciju pirms 10 gadiem. mani bērni dzima pirms 10 un pirms 13 gadiem, tad bija jāmaksā par lietām, par kurām varbūt tagad nav jāmaksā.
[User Picture]
From:[info]au
Date:28. Oktobris 2020 - 18:57
(Link)
Nu ja, tāpēc stāstu, kā ir šobrīd :)
From:[info]polija
Date:29. Oktobris 2020 - 07:06
(Link)
es neskaitos Tavā burbulī bet ņēmu EA. Jo dēļ streptokoka pēc ūdeņu noiešanas nedrīkstēja ķip gaidīt, bet tā kā nekas nesākās , tad 4-5h pēc ūdeņu noiešanas sāka dot pulverīšus. Līdz 4cm tiku ciešami. Tad sākās elle, vājprāts un pilnīgs psc 2h garumā (ar ar manu vējo nervu sistēmu un zemo sāpju slieksni, šķita, ka es šcas pa logu labāk izlekšu), kura rezultātā klāt nāca pāris milimetri, izlūdzos EA (iepriekš pat biju teikusi draugam/bērna tēvam, ka, ja es procesā izdomāju, ka man vajag EA, lai mēģina mani atrunāt vispirms, jo pēc tam žaba budzet dušitj, mēģināja - neizdevās atrunāt), Pēc EA es turpināju just sāpes, stipras, bet nu tās jau bija tur pareizi izelpojamas, atslābināmas, utt.. Pēc 1h kad beidzot gribēja ņoņemt visus vadus nost, lai varu piecelties un uz wc aiziet, izrādījās, ka ir 10cm, bērns nāk ārā un uz wc es neiešu :D Vēl pēc 20min jau bērns uz punča..
Bez EA es tur būtu tādos tempos vēl 10h pa sienām rāpojusi un visticamāk pa taisno pēc dzemdībām mani varētu vest uz Tvaika ielu.
[User Picture]
From:[info]au
Date:29. Oktobris 2020 - 09:31
(Link)
Aij, jūtu līdz, tāpēc man bija bail, ka vajadzēs stimulēt, jo tie pulverīši tiešām dara visu ellīgi sāpīgāku (tā man teica vecmāte, re, Tavs stāsts to apstiprina). ja nebūtu medicīniskas stimulācijas, varbūt tās sāpes varētu miera vējos izdzīvot. man liekas, ka katra medicīniskā manipulācija noved pie nākamās un nākamās.
(vispār, ja pirmie noiet ūdeņi, tad arī ir sāpīgāk, bet ūdeņi pa priekšu ir tikai kādam 10% sieviešu, ieskaitot mani)
From:[info]polija
Date:29. Oktobris 2020 - 13:17
(Link)
nu jā - to man neviens neteica.. :( Būtu zinājusi, varbūt pēdējo reizi nebūtu ņēmusi to pēdējo devu (šķiet 3 devas izdzēru), jo kkas lēnā garā sākās jau pēc pirmā/otrā...
Maksāt gan vajadzēja tikai par to EA divsimt ciktur eur, bet nu atskatoties pagātnē - tas ir mans 2016ā gada labākais pirkums :D Man pat nav ilūziju, ka es būtu varējusi iztikt bez. Attiecīgi nu jā - man tie 200+eur arī nebija problēma, bet ko darīt sievietēm, kam tā IR problēma?
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:29. Oktobris 2020 - 11:18
(Link)
šī savā ziņā ir žanra klasika. reizēm EA ir nevietā. bet reizēm burtiski glābj procesu.

> Go to Top
Sviesta Ciba