: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 28., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:49

(61 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]au
Date:28. Oktobris 2020 - 15:49
(Link)
Paga, jautājums ir, kāpēc dzemdību vietā izvēlēties operāciju?
[User Picture]
From:[info]217
Date:28. Oktobris 2020 - 21:04
(Link)
Piemēram, šeit UK koronas dēļ sievietēm aizliedza ilgi (varbūt tagad mainīts) vīrampiedalīties dzemdībās, izņemot pašu pēdējo aktīvo dzemdību fāzi kad atvērums noteiktus cm jau, un tad daudzas sāka ķeizaru ņemt aiz bailēm, ka tā pēdējā sāksies un paies tik ātri, ka vīrs nepaspēs ierasties laikā uz to brīdi un piedalīties dzemdībās un būs jādzemdē vienai.

Man pašai pirmās bija dabiskās, bet pietiekami satraumēja tā, ka ja man būtu otra grūtniecība (nebūs) es ņemtu tikai ķeizaru, neko citu, pat ja sanāk lielāks atkopšanās režīms.
[User Picture]
From:[info]au
Date:28. Oktobris 2020 - 21:42
(Link)
protams, ķeizariem ir laiks un vieta, katram savs stāsts. es tikai par to, ka idejiski ir pareizi censties ķeizaru procentu mazināt. tās metodes jau ir daudzpusīgas - ne tikai lielāka palīdzēšana jau aktīvajàs dzemdībās, bet, piemēram, vingrošanas veicināšana grūtniecībā, lai būtu vieglāk tīri fiziski dzemdēt vai vēl vairāk mācīt personālam iejūtību.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:28. Oktobris 2020 - 23:50
(Link)
lūk! :)
From:[info]polija
Date:29. Oktobris 2020 - 07:36
(Link)
Nu, piemēram, es pēc pieredzes, ja būtu otrās, tiklīdz justu, ka sčas nevarēšu paciest tās sāpes vairs, ņemtu EA. Arī par maksu. Un tad jau būtu oki. Drīzāk otru bērnu negribētu tā visa vājprāta, kas bija nākamie 10 mēneši, dēļ, nevis dzemdību dēļ.
[User Picture]
From:[info]217
Date:29. Oktobris 2020 - 11:01
(Link)
man bija ta ka tik ljoti jau sapeja ka es nevareju vairs salikt kopa teikumu un izdvest draugam/vecmatei, ka gribu epiduralo (kurs seit uk ir par velti un bija pieejams), naca tikai kliedzieni ara :D tagad smiekligi, bet ta ja nopietni, tad vnk negribetos vairs nekad nevienu kontrakciju just, pat ne mazako, tapec es njemtu kjeizaru, ari diezgan lidzigi daudzi stasti dzirdeti ka iziet cauri kontrakcijam un beigas tapat kjeizars akuts jataias, vnk nee, paldies.
man salidzinajuma tas pirmais gads skjita labaks par dzemdibam lai ari vins bija shausmigs...
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Oktobris 2020 - 11:12
(Link)
līdzīgi. es biju tik laimīga, kad tas viss beidzot bija aiz muguras.
From:[info]polija
Date:29. Oktobris 2020 - 13:20
(Link)
džīzas! Stulbākais, ka epidurālā vismaz manā pieredzē pamatīgi glāba situāciju. Es pat par maksu ne sekundi nenožēloju, ka paņēmu.. Kaut arī iepriekš par to domājot šķita, ka nu nē - es NEKAD neļaušu sev neko durt nekādā mugurā, un plus par to vēl maksāt nevāju naudiņu..

> Go to Top
Sviesta Ciba