: who's that girl? - : acu krēms

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 1., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:01 - : acu krēms
atceros, kad biju uz meikapu, meistare nobrīnījās, ka es uz acu plakstiņiem klāju to pašu krēmu, ko uz sejas. nobrīnījās līdz pakāpei "to taču nedrīkst". es, protams, neesmu nekāds meistars, un dažreiz tie meistari, piemēram, dermatologi, nudien var pateikt svētīgas lietas, bet vienīgā reize, kad es biju lietojusi acu krēmu, bija, kad mammai bija viens tādā supermīlīgā iepakojumā, želejveidīgs, patīkami atvēsināja ādu. man bija, iespējams, 14, un ar to arī viss beidzās. esmu lasījusi par acu krēmiem, izklaidējusi sevi ar labāko meklējumiem, tomēr līdz pirkšanai rokas neizstiepās. ā, nē, meloju, izstiepās gan. bet, ļoti iespējams, tad es arī sapratu, ka mans parastais mitrinošais mitrina krietni labāk, nekā speciiāls acu krēms.
rekur biznesa insaiderī raksts atbildēja uz visiem jautājumiem:

The majority of eye creams on the market are formulated with the same ingredients as most facial moisturizers. There are no special ingredients in eye creams that are specific to the skin around the eyes.
Yes, the skin around the eyes is thin. But under a microscope, a skin pathologist cannot distinguish skin taken from around the eye with skin taken from high on the cheekbone. One might argue that the thinnest eyelid skin is more susceptible to the damage of the sun's ultraviolet rays, but ironically, most eye creams don't contain sunscreen.
The ability of an eye cream to improve the appearance of skin around the eye is more dependent on the product's ability to increase the water content of the skin, which is basically its effectiveness as a moisturizer.
As a moisturizer, an eye cream may increase water content of skin and temporarily improve the appearance of the skin. But so will many well-formulated facial moisturizers for a fraction of the cost.

dang!
15g La Mer krēms acīm - 195$

(18 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mufs
Date:1. Novembris 2017 - 12:30
(Link)
jau sen izpētīju,ka galveno problēmu - lokus un pampumu - īsti neviens nevar likvidēt.
taču laika zobs krunkas padara arvien manāmākas, visstulbākais,ka grūti uzlikt ēnas uz tādas červeļainas ādas, ta nu pēdejos gados esmu šo to pamēginājusi
man ļoti patika Dzintara 'ar kosmētiskās operacijas efektu" lol,jā, bet viņš tāds patrekns
tagad nopirku Dzinčas gliemežu šļuras acu krēmu, un ļ.patīk jo reāli labāk uzkrasot acis, un liekas,ka ilgak glīti turas ēnas un zīmulis un placebo saka,ka pampums ir mazliet niecīgāks
bet nu pizģec tas iepakojums,viņš izspļauj tādu želejas pikuci,ka es arī kaķim un suņiem varu uzsmērēt
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2017 - 12:51
(Link)
loki un pampums mans lielais bieds, bet tur es lasīju, ka dažiem tipiem ir nosliece uz lokiem, a ar pampumu jācīnās ne ar krēmu palīdzību, tas gan. man, piem., palīdz, ja es iepriekšējā vakarā nedzeru par daudz alkoholu un labi izguļos :))

ar tām ēnām ir, kā ir. lai tās labi turētos un labi klātos, virsmu vajag maksimāli nolīdzināt. runā, ka to var panākt (kad mitrināšanas fāze ir pabeigta) ar make up bāzi. ja man āda niķojas, es neko nelieku. ar visu savu la roche ultra atklājumu, dažkārt tik un tā ir dažviet sausa āda. un tad es izvēlos nelikt neko tai virsū. lai nomierinās.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:1. Novembris 2017 - 13:25
(Link)
un kā tad to lai dabon gatavu,tais vakaros... man efektu dod arī tēja. un sāls...
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:1. Novembris 2017 - 12:43
(Link)
nez, es tomēr manu labāku efektu nekā tad, kad lietoju "parastos" (bet varbūt tas tāds wishful thinking)
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2017 - 12:47
(Link)
moš tavam acu krēmam ir labākas mitrinošās īpašības, nekā parastajam? :)
[User Picture]
From:[info]zan
Date:1. Novembris 2017 - 13:36
(Link)
Nu man liekas, ka atkarīgs kāda tā pārējās sejas āda. Man ir acīm vajadzīgs treknāks, nekā, piemēram zodam un degunam.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Novembris 2017 - 08:54
(Link)
tā ka beigu galā var vienkārši nopirkt 2 mitrinošos, vienu par otru treknāku, un nemest naudu par kaut kādu "acu" krēmu ārā.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:1. Novembris 2017 - 13:51
(Link)
lietotājs tēja minēja, ka viņai šo pastāstījuši kosmētikas ražotāju insaideri. atliek vien atrast labu, piemērotu sejas krēmu un nepārmaksāt. :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2017 - 14:21
(Link)
man bi tādus kosmētikas ražotāju insaiderus draugos!
[User Picture]
From:[info]mala
Date:1. Novembris 2017 - 14:10
(Link)
jā, nezinu, es arī lietoju visam vienu - galvenokārt, jo nevaru atšķirt, kur beidzas acu zona un kur sākas pārējā seja :D bet pa laikam no kāda dermatologa dzirdu, ka ne acu krēmi acīm ir par smagu.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:1. Novembris 2017 - 16:10
(Link)
Haha nais! Jāatzīst, ka es arī tad, kad atceros, ka vajag iesmērties, smērēju visur.
Runājot par lokiem, tumšumu reāli sāka ņemt nost viens vichy krēms, bet tad sākās - sarkanums un sausums :( un ja man jāizvēlas, tad labāk lai ir tumši loki nevis sarkans sausums. tagad to kremu izmantoju, lai tiktu vaļā no tumša pleķa uz vaiga, ka bija palicis pēc kaut kādas stulbas pumpas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2017 - 18:25
(Link)
reti kas ir sliktāk, nekā sarkans sausums jebkur :)
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:1. Novembris 2017 - 16:38
(Link)
Es esmu ļoti daudzus acu krēmus izmēģinājusi, par kuriem var teikt, ka nav vērts, nekādas atšķirības no mitrinošā sejas krēma, un vienīgais, kurš tiešām liek manai ādai ap acīm justies daudz labāk un pie kura vienmēr atgriežos, ir clinique all about eyes, ļoti iesaku.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2017 - 18:27
(Link)
esmu mēģinājusi kaut ko no clinique, jo draudzene tolaik ieteica, taču jāteic, ka viņai laikam vispār bija tikai ilūzija par sausu ādu, jo man tas krēms necik nepalīdzēja. kopš tās reizes es vairs neesmu atgriezusies pie clinique :))
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:1. Novembris 2017 - 19:20
(Link)
Tu lietoji sejas vai acu krēmu? Sejas krēmi man viņiem nepatīk, bet acu krēms ir, manuprāt, izcils.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2017 - 22:37
(Link)
sejas krēms tas bija. ja nonākšu līdz acu krēma pirkšanai, izpētīšu, kas tur ir ar viņiem. tā jau es esmu apmierināta ar to, kas man ir, vienkārši izbrīnīja meikap-meistares šoks.
[User Picture]
From:[info]domenique
Date:3. Novembris 2017 - 19:02
(Link)
Kā tur īsti ir - acu krēmi jāklāj ap acīm vai arī uz acīm (plakstiņiem?) Man prātā stāv pirmais variants, tāpēc cenšos pārāk tuvu acēm nelīst, lai nepampst utt.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Novembris 2017 - 10:03
(Link)
tā jau saka, ka uz paša plakstiņa pie skropstām klāt nevajag, jo pēc tam tas krēms uzsūcas un, ķipa, mitrina visu. bet nav jau tā, ka to no rīta var just, ja tev ir 20 minūtes savākties, un es neciešu likt tonālo vai bb uz pilnīgi sausas ādas. who does that? tā ka visi padomi, protams, ir skaisti un labi, bet uz kā tad klāt tonālo?

> Go to Top
Sviesta Ciba