: who's that girl? - : lietišķā diena ziņo

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:05 - : lietišķā diena ziņo

(108 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 12:38
(Link)
tirgus svētdienā strādā līdz trijiem. tirgū visu nopirkt nav iespējams. un pēc šādas loģikas sanāk effectively aizliegt ballēties sestdienās, jo tad nogulēs tirgu un paliks neēdis nedēļu.
un piemērs par hāunemu tev labs trāpījies. es hāunemu varu pabrowsēt tikai un vienīgi svētdienā. nu vai arī nekad. tātad man atliek nekad, paldies, melnsvārči. nu vai arī braukt uz attīstītajām dienvidu zemēm, kur nezin kāpēc hāunems strādā arī svētdienās.
un tavs dzīvesbiedrs tad būtu pirmais, kuru atlaidīs no darba, starp citu. brīvdienu grafika nav, darbinieku nav, punkts.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Novembris 2012 - 12:49
(Link)
+ aha, manam dzīvesbriedim arī ir vienīgā iespēja pirkt nepieciešamās nepārtikas preces tikai 7dienās [vai arī visādos vēlos vakaros, kad, protams, browsēt hāendemus ir milzu vēlme un spēks].

++es šito jau prāgā piedzīvoju, ka vietējais lielveikals aizklapējas sestdien plkst. 14.00, un ja līdz pirmdienai gribi kaut ko ēst, kāto vien uz centru, meklē vienu no pāris veikaliem, kas vēl ir vaļā, nevermore.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 15:54
(Link)
man ir tieši otrādak, tagad te viss ir ciet svētdienās un man ļoti patīk (lai gan sākumā arī bija vatafaks), prieks, ka brīvdienas ir visiem. Tajā pašā laikā nav problēmu sameklēt svētdienā kādu strādājošu bodi. Un vispār es atbalstu iepirkšanos reizi nedēļā vai vēl retāk, lai nav jātērē laiks.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Novembris 2012 - 16:13
(Link)
nu, redz, bija visai grūti sameklēt kādu strādājošu bodi+kojās nebija iespējas uzglabāt lielus pārtikas uzkrājumus, attiecīgi.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Novembris 2012 - 16:15
(Link)
bet pat nerunājot par pārtiku.
tagad es 7 dienas nedēļā strādāju+pa vakariem darbdienās mācos. attiecīgi, man ir divi vakari, kuri man ir +/- brīvi, lai es varētu nopirkt kaut vai zeķes. tāda, lūk, aritmētika.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 16:22
(Link)
nu tad varbūt jāiepērkas darbadienu vakaros un jāmācās brīvdienās? :)
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Novembris 2012 - 16:31
(Link)
līdz šim es iepirkos darbdienu rītos un strādāju vakaros, bet lekcijas nepārcelsi :)

enīvei, arī manam dzīvesbriedim, kurš strādā parastu 9 to 5 ofisa darbu, iepirkšanās riebjas, attiecīgi, ir spējīgs to izveikt [bikses un zābaki arī dažreiz jāpērk] tikai atpūties un labā noskaņojumā. tātad - 7dien :)
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 16:37
(Link)
njā, mēs ar dzīvesbiedru piederam tam sabiedrības slānim, kas pārāk reti var atļauties pirkt to, kas nav pārtika, varbūt tādēļ arī nesaprotu to svētdienas fišku (plus pēdējā laikā ko vien varam, pērkam internetā) :)
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Novembris 2012 - 16:43
(Link)
redzi, arī mans dzīvesbriedis pērk ne-pārtiku ļoti reti [viņam, piemēram, ir pusotrs bikšu pāris], jo Riebjas Iepirkties. bet kad tas tiek darīts, tiek piemeklēti Nekaitinošākie Apstākļi. un tā ir 7diena :)

internetā drēbes pirkt nepatīk, jo mudīšanās ar izmēriem.

++man arī, tāpat kā tev, patīk sapirkt paiku visai nedēļai un miers. bet lai to izdarītu, man no sava grāvja ir jāizkust līdz centram [es taču strādāju no mājām], ja gribas ēst ne tikai pusfabrikātus. karoče, baigais laika menedžments. pirms lekcijām iepirkties neiesi [vai arī sēdēsi pēc tam auditorijā ar 3 maisiem], pēc lekcijām arī nē, jo viss jau taisās ciet. tā kā atstājiet 7dienas, kamēr es nekļūšu par maģistri :)
From:[info]zirka
Date:14. Novembris 2012 - 12:50
(Link)
es neticu, ka kādam cibā vai vispār latvijā ir darbalaiks 24/6. ne brītiņa pēc darba, ne brītiņa nedēļas vidū. un ka kāds nedēļas vidū mirst badā vai pat aptiekas apmeklējumu atliek uz svētdienu - jo tik ļoti nav laika. un ka patiešām - katru svētdienu, katru - cibiņi vienā laikā dodas šopingā.
es zinu, ka tev šobrīd ir traki ar laiku un darbiem, bet ne jau, ka tā bijis vienmēr, ka bodē neiebraukt pa ceļam uz mājām, kamõõn.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:14. Novembris 2012 - 12:54
(Link)
nu manā gadījumā vinnē tie veikali, kuri strādā nevis līdz 22:00, jo tādā laikā es varu neierakstīties, bet līdz 23:00. ja to nokavē, tad ir sūdi.
nav runa par "šobrīd", bet kā reiz par standarta darba grafikiem.
un jā, pārtikt no tā, ko var dabūt diennakts veikalos, ir diezgan riebīgi. nepārtikas preču iegāde vispār ir kosmoss. man tiešām nav skaidrs, kāpēc veikaliem pēc kāda domām vajadzētu būt pieejamiem tikai tad, kad to apmeklētāji paši arī strādā.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 13:17
(Link)
Sistēma šobrīd ir pietiekoši ērta un normāla. Un ir pilnīgi vienalga, kam tu tici vai nē. Sistēma darbojas.

Ja kaut kas strādā, tad to nevajag čakarēt.
From:[info]zirka
Date:14. Novembris 2012 - 13:22
(Link)
ir pilnīgi vienalga, ka tu uzskati, ka sistēma strādā, tā kā sistēma darbojas.
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 13:27
(Link)
Kāpēc cilvēkiem darbadienās un sestdienās vajdzētu lieki stresot un mainīt savus plānus un paradumus tikai tāpēc, ka dažiem te gribas, lai veikals ir ciet?

Turklāt, ja darbs beidzas vakarpusē, tad, iespējams, daudz vairāk gribas mājās, nevis vēl iet un spaidīties pa veikalu.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 15:56
(Link)
čurāt biksēs principā arī bija ērti. Nez kāpēc mēs stresojam un mainām šo paradumu? Tikai tāpēc, ka dažiem citiem tas ir neērti?
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:14. Novembris 2012 - 15:58
(Link)
Tu esi izliekusies vai kā?
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Novembris 2012 - 16:21
(Link)
mutīti, mutīti

> Go to Top
Sviesta Ciba