ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2004-01-17 23:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nedaudz bēdīgs
Mūzika:Mimas - X-102

nu tjipa stāsts ir vienkāršs. mums kā jau visiem darbā bija balle. ezic kā parasti ar kaut ko izceļās, un tā izceļās, ka neviens i neiebilda (laikam labi argumentēju). nu es tjipa uz to balli neaizgāju. tai vietā es biju ar sasodīti jaukiem cilvēkiem un laiku pavadīju brīnišķīgi. nu tai ballē apbalvo frizierus no visa mūsu salonu tīkla. un kā izrādās mani arī apbalvoja. nu tjipa goda raksts un ordenis ( šeit es nemaz nejokoju). mani vēl nosauca par tieši mana salona ienesīgāko un bla bla bla frizieri... tikai prikols ir tāds, ka tāpēc, ka es neaizgāju, man to visu pašai acīs nesaka un neapbalvo. es jau vairāk kā nedēļu gaidu. un vēl viena kolēģīte arī, kura ir laba. mēs abas nebijām. un vēl es gribu zināt vai man ir zelta apbalvojums, jeb sudraba. besī ārā. es par sodu viņiem biju ozdomājusi vairāk nekur nekādās akcijās nepiedalīties, nevienam žurnālam neko netaisīt, bet man kolēģu žēl, kad vi''ni siekalainām acīm lūr virsū un saka, lai izpalīdzu. ja nav smadzenes un izdomas, tad nevajag salonā strādāt. un galvenais, ka es no tā zaudēju, jo tas lielākoties jādara par velti un klausīties no klientiem sūdzības, ka netiek pie manīm man arīnegribās.... nu vot tā ezic ir pūcīgs.... bet, kas pelnīts pelnīts - tieši tāpēc es gaidu, kad viņi sapratīs, ka pašiem man arī kas jāpasaka. [info]muchacho kaut kad komentos jau teicu, ka cilvēki jau tādi radījumi ir - sliktu pateikt nekad neaizmirsīs, bet to labo vārdu nu ir tik grūti izspiest.

cilvēka smaidam jau nevajag daudz...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnupr
2004-01-17 23:47 (saite)
mja, iistniibaa ne vien skumjsh staasts, bet pretiigs... ja nau sekreets, tad kuraa saloonaa straadaa? (nee nee netaisos pie Tevis pieraxtiities) :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-01-17 23:50 (saite)
redz tā kā es pašlaik sarakstīju nejaucības, tad šoreiz noklusēšu, bet citreiz es pateikšu, ok ;)))
vnk sirsniņa sāp. ja vajag izručīt, tad zin ko meklēt, bet, kad pateikties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]muchacho
2004-01-18 00:11 (saite)
Smaidam daudz nevajaga :) Izlasot rindas "nu tjipa goda raksts un ordenis" manās lūpās parādījās smaids :)

Nu bet principā diezgan lieli rukši tur strādāt :) Es jau pamanīju, kad tur biju. Tu tā ap mani tur no visām pusēm ņēmies, un redzēju, kā tur uz dīvāna sēž sieviešu bars un tā 'neuzkrītoši' lūr :)

Vispār es arī nemēdzu iet uz tādiem pasākumiem, jo parasti arī negaidu tādus brīnumus, bet protams, ja tu dari, dari labi, plus vēl arī no visas sirds, tad to darot bez atlīdzības (naudā, graudā vai baudā) nav iespējams darīt visu laiku. Kaut kad apniks, jo tā ir, tā sakot, vienkārši skriešana sienā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-01-18 00:24 (saite)
par tiem ordeņiem godīgi pagāušo gadu man nedeva, jo es nebiju vēl aizgājusi prom no vecā darba. viņi iespītējās.

a tās, aks lūr, tās špiko manu griešanas tehniku. daudziem jau slinkums savas pakaļas līdz semināriem aizvilkt un naudiņu samaksāt...

a tādi pasākumi man nepatīk. esmu pietiekoši uzkrītoša (dažkārt tiešā nozīmē) lai mani ievērotu un man to šādos pasākumos negribās...

saproti to visu es daru tāpēc, ka man patīk un es no tā gūstu baudu. man tik tiešām no tā, ja redzu smukus matus vai viņi ir jauki pēc taustes, jeb man kaut kas unikāls sanācis, vēderā prieks kūleņus mētā ;)) bet no prieka jau nepaēdīs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muchacho
2004-01-18 00:36 (saite)
Taisnība ..

aizmirsu savu teikti papildināt, ka arī ar vienmuļīgu samaksu (naudā, graudā, baudā) par padarīto, pēc kāda laika sagribēsies mainīties, jo maiņa jau ir viena no dzīves galvenajām sastāvdaļām. Tīri padomā - visu laiku strādājot dēļ naudas, bez prieka, drīz vien apniks. Tieši otrādi arī būs tas pats - strādājot prieka un entuziasma dēļ vajadzēs arī naudu, jo citādi izdzīvot nesanāks. :) Ir tāds labs teiciens - "Ar pliku paldies jau paēdis nebūsi" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2004-01-18 00:22 (saite)
Uh. Jūtos gluži satraukta. Iešu pie svarīgas personas.
Ezīc? Kad? :) (atvaino)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-01-18 00:26 (saite)
nu neesmu es svarīga. mēs visas esam foršas, bet ja reiz viņi tā novērtēja, tad lūdzu - uz priekšu - manas ausis ir atvērtas viņu uzslavām, lai manas rokas kustētos vēl veiklāk ;))

par to iešanu - meiliņš ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2004-01-18 00:35 (saite)
pati eju arii vienaa saloonaa, un priecaajos, kaa friziere njemaas ap matiem, un es ljauju vinjai improvizeet, un beigaas prieks gan vinjai, gan man :) Tu izklausies liidziiga shitai zinjaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2004-01-18 00:46 (saite)
tnx ;))

man tiešām liels prieks no tā ko es daru un vispār sanāk tā, ka mans hobijs ir mans darbs ;))

un man ir liels prieks, ka tev ir sava frizierīte ar ko jūs kopā eksperimentējat, jo tas ir svarīgi kādam uzticēties. un tas ko viņa ar tevi sadarīs var tev ''loti uzlabot omu, cik samaitāt. frizieris var būt nez cik labs vai slikts, bet galvenais jau ir jūsu kontakts, saprašanās, gaume un viņas prasme to dabūt vairāk vai mazāk gatavu. man pašai ir btikai divas frizieres. būtu jau viena, bet tā nu jau dzīvo Meksikā, un es biju viņas friziere ;)) otra ir mana pašreizējā un es esmu viņas :) pašai man tas liekas smieklīgi, bet jauki, ka mums abpusēji ir uzticēšanās.
nu i samurgoju ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?