ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2004-01-15 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dj TeeBee - Severed Dreams

visu dienu dzēru

, tagad vakarā uztaisīju zaļo tēju un paņēmusi mutē karotīti mēģināju sūkt kā no stobriņa ar kuru dzeru mate ;))


un vispār šonakt man bija briesmīgs un smieklīgs sapnis. pamodos ļoti pārbijies, bet tad riktīgi smējos. lūk tā, sēdēju uz gultas maliņas sakņupis no smiekliem.

nu tad sapnītis aptuveni bij tāds, ka biju milzīgā mājā-pilī, ku sliekšņu vietā bija tādi kā baseini ar ūdenszālēm un bambusiem gar malām un baseinos peldēja krokodili. pa laikam kādu izrāvu no baseina, ja pārāk ilgi tur uzturējās, lai jau neapēd zaļie dzīvnieciņi. nu tur šis un tas. tad pēkšņi notiek pasākuma kulminācija un blondīne kaut kādā tjipa Rundāles pils baltajai zālei līdzīgā telpā ieved miiiiiilzīgu krokodilu, kurš ir bezmazvai pa pus zāli un norādot uz kroko saka:
"viņu sauc agris un viņam šodien vārda diena"
un tjipa es viņa mielasts.
es protams mūku un slēpjos aiz skapjiem, bet tāda sajūta, ka es vienīgā kursēju laikā un telpā, jo neviens nemūk - es taču mielasts. tad krokoagris man izsmējīgi saka:
"tu veikli un labi slēpies, bet es tāpat tevi noķeršu"
skrēju pa kāpnēm. un bija tik viegli. pati brīnījos kā kājas neveiklākajam radījumam pasaulē, tobiš - man, nekur neķerās. a lejā vēl pilns ar krokodiliem. un tad es izdarīju to ko sen sapnī nebiju darījusi. es lidoju. pacēlos gaisā un uzlidoju uz palodzes pie greznajiem logiem, tad ārā koku galotnēs un tad jau debesīs...

ups. piedodiet par murgojumu, bet nu kā ir tā ir... ;))))



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2004-01-16 07:43 (saite)
Krokoagris :D

(Atbildēt uz šo)


[info]lavendera
2004-01-16 09:03 (saite)
Nākamajā sērijā būs lidojoši krokodili :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lavendera
2004-01-16 10:22 (saite)
Klau, a kā tu apejies ar to mate podiņu? Pēc instrukcijas - ka regulāri un rūpīgi jāizžāvē? Ja es sākšu to tēju darbā strēbt, tad 1) izžūšanai laika nebūs; 2) visu laiku jāuzmanās, ka apkopēja nesavāc un neizmazgā ar kādu mazgāšanas līdzekli...
Un vai no tā ar salmiņu var dzert arī citas tējas, to pašu daudzreizuzlejamo zaļo, piemēram?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2004-01-16 11:49 (saite)
ar to mate ir tā, ka man iedāvināja prikolam to salminu, bet podiņu es vedīšu no meksikas.
ar to salmiņu var dzert arī citas tējas. vienkārši mate ir ļoti smalka un savadāk zobi pilni. es pašlaik vēl dzeru no krūzītes ;)
man šķiet, ka to podiņu vajadzēja pirms lietošanas sagatavot izturot tur mate un tad izlejot un izmazgāt. Apsarā viņi jau pārdod sagatavotus un iztīrītus. es kad dzeru mate Apsarā, man vienreiz gadījās caurs podiņš, tāpēc, ja pirksi noteikti pārbaudi riktīgi. a kā ir ar to pu erh teeju? man gribās viņu nomēģināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lavendera
2004-01-16 15:54 (saite)
Man iedāvināja "Apsarā" pirktu podu, bet kopā ar instrukciju, ka sagatavot to man pašai vajag!
Pu erh ņēmu galvenokārt tāpēc, ka tā uzlabojot vielmaiņu utt., utt. "Divos turkos" zaļais presētais variants visai neitrāls, "Apsarā" melnā pu erh - tiešām nedaudz pagrabsmaka, bet garšo ciešami, pat saldi... Es labāk tomēr izvēlos zaļo! Vēl aiziešu uz ZEN pamēģināt, kāda viņiem ir: gribu zaļo sveramo, bet līdz šim esmu redzējusi tikai presēto un tur jau jāmaksā par formu, ne par tēju...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?