ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2009-04-07 18:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
beernu lietas
vakar aizchaapoju un beernudaarzu un man par laimi tieshi atbriivojaas vieta grupinjaa no 4meen-1gadam. shodien sastaadiijaam grafiku , kad tad mana mazuliite saaks daarzinja gaitas. cena laba, viss izskataas ok, tikai par vienu lietu es nezinu kaa ies. mazaa pashlaik tik pienu vien eedusi un kad buus 6 meen(tieshi tad kad vinja saaks iet daarzinjaa)domaaju saakt piebarot. nu tjipa leenaam pa vienam produktam, bet daarzinja menedzere man saka, ka uzreiz doshot riisus, teeju, tiitara galju utt. es saku, ka vajag taa leenaam, lai tachu beerns aprod un noveerotu vai ir kaadas alergjijas. ceru, ka varees sarunaat kaa es gribu. mans beerns tachu. prasiiju vai ies pastaigaas. teica, ka vasaraa, kad buus saulains un veel man meegjinaaja ieskaidrot, ka beernam ir labi dazhkaart iziet pastaigaa. doooooh, it kaa es nezinaatu. mees ejam pastaigaa kopsh Luai bija 2nedeeljas. nu jaa, bet bet vispaar baigi forshi ka es dabuuju vietu. tagad tikai jaaatrod aukliite sestdienaam, kad daarzinjsh sleegts. bet arii tam man ideja ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2009-04-07 21:47 (saite)
A kā viņi tādus mazuļus izved ārā, ja vēl nestaigā?
Nu tik spocīgi - 4mēn-1 gada grupiņa...
Mana zeltene ir kādos 3 dārzos rindā, visur ar 100-120 kārtas numuru uz 40 vietām... Latvijā bērns jāplāno uz janvāri, jo novembra-decembra bērniem nav nekādu variantu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2009-04-07 21:58 (saite)
vinjiem tur ir iezhogots zaalaajs, kur var izstumt ratinjus. Irijaa ar likumu beerna kopshanas atvaljinaajums ir 26 nedeeljas, kuraa ir ieskaitiits arii pirmsdzemdiibu laiks. tad nu sanaak ka dazhaam maaminjaam ir jaaiet atpakalj uz darbu kad mazulim ir 4 meen. daudzos daarzinjos njem mazuljus tkai no gada vecuma. man vispaar noveicaas, ka daarzinjsh pie maajas un veel darba laiki ir kruti un cena laba. sheit es nemaz nezinu vai ir pashvaldiibas daarzinji, bet privaatajos arii jaagaida rindaa. man baigi noveicaas, ka es aizgaaju un uzreiz dabuuju vietu.
veelu jums veiksmi, lai dabuujat vietu daarzinjaa. zinu cik gruuti to dabuut Latvijaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2009-04-07 22:31 (saite)
Apsveicu ar b/d!
Tu stradasi pilnu darbadienu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2009-04-08 17:50 (saite)
jaa, man nav izveele. vieniigais, ko mana priekshniece(vinja vienkaarshi ir vislabaakaa kaada man jebkad bijusi) sareekjinaaja atvaljinaajuma dienas, kameer esmu beerna kopshanas atvaljinaajumaa un visas bank holiday dienas un man par sho laiku pienaakaas 2 ar pus nedeeljas briivas, tad nu es nestraadaashu pilnu nedeelju, bet sanjemshu kaa par pilnu, tjipa izmantoshu savas briivdienas, kameer mazaa pierod pie jaunaas situaacijas. divus meeneshus vareesim aprast ar jauno darba rezhiimu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2009-04-09 10:17 (saite)
jauka priekshnieciiba. vismaz kaut kas. traki, ka tik mazs bebucis tikai vienu dienu nedeeljaa buus ar vecaakiem. (mans viirs 3meeneshu vecumaa uz b/d tika jau vests). Rietumos tas ir normaali. kapitaalisms, bet Latvijaa mammas kashkjeejas 8lashu deelj. absurds!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2009-04-13 19:50 (saite)
divas dienas nedeeljaa. skumji, jo man dikti dikti gribaas buut klaat mazaas lielajam maaciibu procesiem, bet izskataas, ka aukliites vairaak liidzpaardziivos vinjas pirmos soljus :(
eh... zhiznj...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?