ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2008-03-28 18:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:ono - no no no

darbojoshaas personas un vieta ir mainiiti
ir dzirdeets, ka skaistums izglaabs pasauli.
palasot cibas vakardienas aktuaalo teemu par cacaam, manas mazaas smadzenes mezhgjiijaas.
mums ir dota tikai viena aada, mati, zobi, acis utt. ruupeeties par tiem ir tikai normaali.
man liekas jociigi ja burviiga daama var lieliities, ka lieto sejas kreemu, kas naacis par briivu peerkot veljas pulveri.
jaik jaik jaik
par skaisto pasaulee - mees nejausi/jaushi pieradinaajaam mezha piilju paari. shodien vinjas pat sagaidiija mani noparkojamies un vinjas jau soljoja pa celinju uz durviim, tad pagaidiija, kad atsleedzu taas un staaveeja soliiti nostaak. es aatraak par ppilju aatrumu samekleeju pashas cepto aabolmaizi un ar smaidu liidz ausiim drupinaaju maaj/mezha piileem. vinjaam driiz buus piileeni taapeec princeshpiile eed, bet kundzinjsh vaktee,lai ienaidnieki neuzbruuk.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2008-03-30 16:20 (saite)
Man ir dotas tikai vienas plaušas, viena sirds, un viens kunģis, un pat tām es uzspļauju. Manas skropstas un mati noteoikti ir daudz mazsvarīgāki, kāpēc lai tie sanemtu vairāk uzmanības? Jo ir labāk redzami? :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezic
2008-04-29 21:44 (saite)
kaapeec tik agresiivi? es zinu, ka Tu par to rakstiiji, bet ja nopietni savaa ierakstaa nebiju domaajusi Tevi, jo cik es Tevi atceros, Tu ruupeejies par sevi. nu nezinu kaa tagad, bet neticu, ka vairs nee. es zinu ka daudziem liekas muljkjiigi maksaat frizierim par darbu, bet arii frizierim gribas dziivot. tik pat labi muljkjiigi vareetu likties maksaat par graamataam. bet man patiik lasiit un es maksaaju par visu ko man gribas un arii ko negribas. vot zhiznj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?