kihelkonna ([info]kihelkonna) rakstīja,
nu iedomājies, ka kāds ir iekāpis suņa kakā vai staigā ar vaļēju bikšupriekšu. vairums cilvēku neskatīties virsū, bet kādam šķiet izpalīdzīgi cilvēkam norādīt uz notiekošo. lai viņš neturpinātu apkaunot sevi. nu un cibiņi ir izpalīdzīga tauta, tādēl man šķita, ka tas būs labi un izpalīdzīgi - norādīt, ka tu pašlaik demonstrē tādu nekompetenci, ka apkauno sevi.

(ja kāds saka, ka 2x2=5, tad norādīšana uz kļūdu, manuprāt, neliecina par paniku.)

bet tu turpini izrādīties, tā ka būšu lieki pūlējusies. kaut vai tavā atbildē snorkei. viņa raksta, ka inficēti ir vairāki tūkstoši (tu viņu lasi), 10% no tiem ir vajadzīga aprūpe, tātad aprūpi vajag vairākiem simtiem. virs 400. tu tūlīt izrēķini 10% un klaigā par 50 gultām. tieši tik stulbs tu esi! par trešklasnieks spēj izrēķiāt 10% no 4000. tā kā ilgi jau esi staigājis apkārt ar vaļēju bikšupriekšu resp ar redzamu stulbumu, tad atļaušos to raksturot. tu spēj uztvert tikai kādu vienu faktoru, bet nespēj saistīt divus kopā. vispirms tu biji sapratis, ka nemirsi, tātad nevienam nav jāuztraucas, un viss. tālāk tu saprati, ka vajag tās akūtās gultas, bet nespēji saprast visas pārējās saistītās lietas. tev kaut kā nestaigā impulsi starp dažādādiem smadzeņu sektoriem.

(dļa osobo tupih. vienu reizi dzīvē esmu bijusi intensīvajā palātā, tur gulēja manz tēvs ar 30% ķermaņa apdegumiem un viscaur apsaitēts. otajā gultā arī kāds gulēja. trešā gulta bija brīva. kādus variantus iesaki? izmest esošos slimniekus uz ielas? ielikt brīvajā gultā koronieti, lai aplipina un lai šie ātrāk atstiepjas? visu personālu pārcelt uz viesnīcām, lai esošie slimnieki paliek bez aprūpes un ātrāk atstiepjas?)

nepūlies, vairāk neatbildēšu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?