extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2019-10-13 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vairāk skepticisma svētdienas rītā
Ja palasa šādus rakstus, tad izklausās ļoti traki. Izlūkdienesti ir atklājuši būstiskas krievu vienības, kas destabilizē Eiropu.

Bet pēc tam izlasi rakstu par to, ka Francijas kriminālpolicija pat nevar laicīgi pārbaudīt cilvēku, kurš tiek turēts aizdomās par slepkavībām, tad saproti, ka liela daļa izlūkdienesta darbības ir feika un šādi ziņojumi ir tikai miglas pūšana, lai neatņemtu finansējumu. It īpaši jau tāpēc, ka specdienestu darbība ir slepena un nepārbaudāma, tāpēc jebkura kritika par tās sliktajiem rezultātiem ir prakstiski neiespējama.

Līdzīgai gāja Itālijas policijai, kura apcietināja un vairākus gadus turēja cietumā nevainīgu cilvēku, kuru uzskatīja par mafijas bosu vai kaut ko tamlīdzīgu, pat tad, kad DNS analīzes to neapstiprināja. Izrādās, ka apsūdzība bija balstījusies uz mafijas bosa sievas čatu ar šo cilvēku, kurā viņa pateikusi – man nevajag nevienu citu kā tikai manu vīru – ar to uzbūvējot teoriju, ka šis vīrietis ir viņas vīrs un pilnībā ignorējot visu pārējo kontekstu, ka viņš bija tikai ar viņu neveiksmīgi flirtējis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?