extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2019-05-31 18:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko lai šodien tādu uzraksta? Vispirms ironija par to, ka cilvēki neizpratnē jautā, ko Briselē darīs ievēlētā Ždadona vai Ušakovs? Droši vien to pašu, ko progresīvie – iestāsies par Eiropas federalizāciju. :D

Savukārt par globālo sasilšanu joprojām domas neesmu mainījis. Iespējamie riski šķiet krietni mazāki par jaunām iespējām. Cīņa pret globālo sasilšanu vairāk piederētu konservatīvajiem, nevis progresīvajiem. Skatījos National Geographic par klimata izmaiņām pagātnē, un katra lielā izmiršana ir radījusi jaunu uzplaukumu. Vislielākais trakums bija ar atmosfēras piepildīšanu ar skābekli – tad temperatūra samazinājās tik ļoti, ka dzīvība gandrīz izmira. Bet viss beidzās labi, jo bija jārodas skābekļa elpotājiem, to skaitā arī cilvēkiem.

Tieši tas pats būs ar gaidāmo sasilšanu. Uz zemes ir taču daudzas vietas, kur varētu būt siltāks. Klimata izmaiņas gan varētu padarīt dažas vietas neapdzīvojamas, un mūs biedē ar migrantiem. Tomēr migrācija ir tas, ko progresīvie atbalsta, vai ne? Tikai šoreiz migranti varēs apgūt jaunās vietas, kuras iepriekš bija neapdzīvotas. Tur viss būs jābūvē no jauna un visiem būs darbs. Turklāt ekstrēmas situācijas radīs jaunus izaicinājumus, kas radīs zinātnes un tīrāku tehnoloģiju attīstību. Priekā!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?